Din vægt vises som udgangspunkt i pund, men det ændres let til kg med en lille knap på undersiden.

Fitbit Aria Air

Älyvaaka, jolla voi seurata painon kehitystä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Fitbit
8.9

Fitbit Aria Air on yksinkertainen ja edullinen keino tarkkailla painoaan. Laite muistuttaa tavallista henkilövaakaa, ja sitä voi myös käyttää sellaisena. Vaaka herää, kun sille nousee, ja paino ilmestyy näytölle selkeinä numeroina.

Vaaka näyttää todelliset älykyntensä, kun ottaa käyttöön puhelimeen ladattavan Fitbitin ilmaisen sovelluksen. Kun sovellus on käynnissä vaa’alle noustessa, Aria Air synkronoi automaattisesti kilot bluetooth-yhteyden kautta puhelimen kanssa. Sovelluksen ansiosta painon muutoksia voi tarkkailla helposti päivittäin. Aikaa myöten sovellus myös piirtää kaaviota, joka kertoo, mihin suuntaan paino on kehittymässä. Sovelluksessa voi lisäksi määritellä painotavoitteen ja seurata sen tilannetta.

Sovellukselle voi myös kertoa rasvaprosenttinsa, mutta toiminnon hallinta onnistuu vain kalliimmassa Aria 2 -vaa’assa.

Sovellus on sama, jota käytetään Fitbitin kuntoilurannekkeiden kanssa, joten Fitibitin laitteiden käyttäjä saa samaan paikkaan painon lisäksi kaikki muutkin terveystietonsa, kuten sykkeen, askeleet ja nukkumistiedot.

Fitbit Aria Air ei maksa juuri tavallista henkilövaakaa enempää, ja painon mittaus on yksinkertaisia vaakoja tarkempaa. Paristojen kestoksi ilmoitetaan vuosi. Tätä ei voitu testata, koska vaaka oli kokeiltavana kuukauden. Vaaka saa käyttövoimansa kolmesta AAA-paristosta, jotka toimitetaan vaa’an mukana.


+ Älykäs vaaka

+ Automaattinen synkronointi

– Ei mittaa rasvaprosenttia

 

Lisätietoja Fitbitin Aria -tuotteista on valmistajan sivuilla.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

 

Arvio

Fitbitin älyvaaka vie tiedot automaattisesti sovellukseen, jolla on helppo seurata myös pitkän aikavälin kehitystä.

Ominaisuudet

Merkki
Fitbit
Tuotetyyppi
Älyvaaka
Mitat
30 x 30 x 2,5 cm
Paino
1,77 kg
Liitäntä
Bluetooth