HyperX Fury S XL

HyperX Fury S XL

Jos etsit laadukasta ja suurikokoista hiirimattoa, on HyperX Fury S XL erinomainen vaihtoehto!

tekijä #Sekalaiset #HyperX
8.7

HyperX Fury S on todella suurikokoinen hiirimatto, jossa on hiiren lisäksi tilaa myös näppäimistölle. Matto on valmistettu niin, että hiiri kulkee liukkaasti sen päällä, mihin nimessä oleva ”S” viittaakin. Se tulee englanninkielen sanasta speed, joka tarkoittaa vauhtia ja nopeutta.

HyperX Fury S on laadukkaasti tehty hiirimatto. Siinä on saumattomasti ommellut ja rispaantumattomat reunat, ja luonnonkumista valmistettu pohja pitää maton tiukasti paikallaan. Tiiviisti punottu kangaspinta varmistaa puolestaan hiiren tarkan optisen seurannan.

HyperX Fury S on paksu hiirimatto, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ranteeseen. Paksuuden haittapuolena on se, että tehtaalla rullattua hiirimattoa on vaikea saada pysymään tasaisena pöydän päällä. Kyseessä on kuitenkin erittäin hyvä hiirimatto, josta on tarjolla neljä eri kokovaihtoehtoa.

 

+ Runsaasti tilaa
+ Hyvälaatuinen
+ Sopiva hinta
– Rullatun maton saaminen tasaiseksi

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

HyperX Fury S XL hyvälaatuinen, suuri ja miellyttävän tuntuinen hiirimatto, jota on kuitenkin vaikea saada pysymään tasaisena pöydällä tehtaan rullauksen jäljiltä.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Tuotetyyppi
Hiirimatto
Mitat
90 x 42 x 0,4 cm
Muuta
Materiaali: kangas, kumi