Volumenniveauet vises med små cirkler på drejeknappen i bunden.

HyperX QuadCast S

Värikäs mikrofoni hyviin äänitallenteisiin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #HyperX
9.5

Tietokoneella saa tehtyä lähes täydellisiä äänitallenteita QuadCast S -mikrofonin avulla riippumatta siitä, käytetäänkö mikrofonia videopuheluihin vai podcast- tai Youtube-tallenteisiin.

Mikrofonissa on neljä asetusvaihtoehtoa, jotka määrittävät, miten ääntä tallennetaan. Näin käyttäjä voi paremmin hallita sitä, mitä äänitykseen tulee mukaan. Mikrofonin voi esimerkiksi asettaa äänittämään vain suoraan edestä tulevaa ääntä.

Mikrofonin päällä olevaa kosketuspainiketta napauttamalla saa mykistettyä laitteen. Se on kätevää, jos pitää sanoa jotain, mitä ei halua muiden kuulevan. Mikrofonissa on myös äänenvoimakkuudensäädin tallennusta varten.

QuadCast S -mikrofonilla on hyvä, värinävaimennettu tukiteline. Siinä on myös puhkusuodatin, joka vaimentaa esimerkiksi P-kirjaimen lausumisesta aiheutuvan puhinan, jolloin se ei kuulosta epämiellyttävältä äänitallenteissa.

QuadCast S on päivitetty versio muutama vuosi sitten testatusta HyperX QuadCastista. Kun silloin tehtyjä äänitallenteita verrattiin QuadCast S:llä tehtyihin uusiin äänitallenteisiin, ei niiden välillä havaittu minkäänlaista eroa. Äänenlaatu on molemmissa tapauksissa hyvä, ja kuulija saa käsityksen tilasta, jossa äänitys on tehty.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että tilasta pikemminkin kuin mikrofonista voi tulla heikoin lenkki, jos haluaa tehdä täydellisen äänitallenteen. Jos äänityksen on tarkoitus muistuttaa ammattimaista äänitystä, kannattaa yrittää vaimentaa paljailta seiniltä tai lattialta tulevaa jälkikaikua.

Suurimmat muutokset edeltäjään verrattuna ovat, että nyt mikrofonissa on usb-c-portti, jota käytetään yhteyden muodostamiseen tietokoneeseen, ja mikrofonin valaistukseen on tarjolla kunnon värivalikoima pelkän punaisen värin sijasta.

Värejä hallitaan HyperX Ngenuity -ohjelmistolla. Kyseessä on sama Windows-ohjelma, jota käytetään myös esimerkiksi HyperX:n hiirien ja näppäimistöjen hallintaan. Ngenuity ei toimi yhtä hyvin yrityksen kaikkien tuotteiden kanssa, mutta QuadCast S -mikrofonin valon saa helposti säädettyä tietyn väriseksi, tai valaistuksen voi säätää vaihtumaan eri värien välillä hienon kuvion mukaan.

 


+ Laadukkaat äänitallenteet

+ Helppo käyttää

+ Hyvä tukiteline

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hinta.fi-palvelusta.

 

Arvio

HyperX QuadCast S -mikrofonilla saa tehtyä selkeitä ja laadukkaita äänitallenteita. Myös videopuheluissa ääni on erinomainen.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Tuotetyyppi
Mikrofoni
Liitäntä
USB-C