Der medfølger en adapter, som kan lave microSD-kortet om til et SD-kort i fuld størrelse.

Kingston Canvas Select Plus 256 Gt

Erittäin nopea microsd-muistikortti puhelimeen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Kingston
9.1

Sd-muistikortit ovat päihittäneet kaikki muut muistikorttityypit. Varsinkin sen pienin versio, microsd-muistikortti, on levinnyt niin, että sillä on valta-asema muistikortinlukijalla varustetuissa puhelimissa.

Kaikki pienet sd-muistikortit näyttävät suunnilleen samalta, mutta niiden sisäisen flash-muistin laadussa voi olla suuriakin eroja. Muistikortti käyttää flash-muistia tietojen tallentamiseen.

Saimme testattavaksi Kingstonin uuden Canvas Select Plus -muistikortin. Kyseessä on V30-luokan microsd-muistikortti, jonka kapasiteetti on 256 gigatavua. Muistikortilla pystyy muun muassa tallentamaan uhd-tarkkuuksista videota. Mahdollisimman nopeaa muistikorttia etsivä löytää sd-muistikortin nopeusluokan sekä myyntipakkauksesta että itse kortista.

Kingston Canvas Select Plus on yksi nopeimmista testaamistamme muistikorteista. Saimme mittauksissa muistikortin lukunopeudeksi 78 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeudeksi 71 megatavua sekunnissa. Kirjoitusnopeus on tärkeä silloin, jos puhelimella tallentaa esimerkiksi suuritarkkuuksista videota.

Kingstonin muistikortin mukana tulee yksinkertainen sovitin, joka muuttaa siihen asetetun microsd-muistikortin sd-muistikortiksi.

Hinnaltaan Kingston Canvas Select Plus sijoittuu alempaan puoliskoon saman kapasiteetin ja nopeusluokan muistikorteissa.


+ Nopea tiedonsiirto

+ Sovitin tulee mukana

+ Kohtuullinen hinta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaopas-palvelusta.

 

Arvio

Nopea ja kohtuuhintainen microsd-muistikortti. Nopeudesta on hyötyä varsinkin silloin, jos puhelimella tallentaa suuritarkkuuksista videota.

Ominaisuudet

Merkki
Kingston
Tuotetyyppi
Microsd-muistikortti
Muuta
Kapasiteetti 256 Gt (muut koot: 16, 32, 64, 128 ja 512 gt)