LIFX Beam tarjoaa näppäriä valaistusratkaisuja kotiin.

LIFX Beam

Luo kotiin epätavallisia valaistusratkaisuja, joita voit ohjata puhelinsovelluksella.

tekijä #Sekalaiset #LIFX
8.1

LIFX on Philipsin etäohjattavan Hue-valaistusjärjestelmän kilpailija. Valaistuskokeiluihin innostava LIFX Beam on kuudesta moduulista koostuva valoputki. Moduulit voidaan asettaa toistensa perään tai kulmittain mukana tulevan kulmapalan avulla.

Moduulien yhdistäminen on helppoa niiden päissä olevien magneettien avulla. Kunkin moduulin takaosassa on kaksipuolinen teippi, jonka avulla valoputki saadaan kiinnitettyä seinälle. Kiinnitystavasta voidaan olla montaa mieltä.

Värikkäänä hohtavasta valoputkesta tulee mieleen 80-luvun diskojen neonvalot. Sen sijaan epäsuorana valaistuksena LIFX Beam toimii hyvin. Jos valoputken piilottaa esimerkiksi korkean hyllyn taakse, se luo upean valotehosteen kattoon ja seinään.

Valon väriä ja kirkkautta voidaan säätää, ja myös valotehosteita on mahdollista tehdä. Valon saa esimerkiksi luomaan kuvioita musiikin tahtiin tai muuttamaan luonnettaan päivän mittaan.

Säätämiseen tarkoitettua sovellusta on helppo käyttää, jos ei tee muuta kuin sytyttää ja sammuttaa valkoisen valon. Asia on toinen, jos haluaa käyttää erilaisia tehosteita. Silloin valaistuksen hallinta vaatii aika paljon enemmän napautuksia.

Sovelluksen päävalikkoon on liitetty häiritsevän paljon mainoksia yhtiön muista tuotteista. Tällaisten mainosten paikka olisi ollut muualla, jotta niitä ei tarvitsisi katsella joka kerta kun sytyttää tai sammuttaa valon.

LIFX Beam toimii Googlen, Applen ja Amazonin puheavustajien kanssa. Testatessa Beam liitettiin Amazonin Alexaan, jolloin valon sai päälle ja pois pyytämällä kauniisti.

 

+ Paljon erilaisia vaihtoehtoja

+ Ääniohjaus

– Häiritsevät mainokset

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

LIFX Beam -valaistusjärjestelmän avulla saat luotua kotiin näyttäviä valaistusratkaisuja, joiden ohjaaminen onnistuu puhelinsovelluksella. Sopii varsinkin epäsuoraan valaistukseen.

Ominaisuudet

Merkki
LIFX