G840-hiirimatto ulottuu myös näppäimistön alle.

Logitech G840

XL-kokoinen hiirimatto on lähes metrin levyinen.

tekijä #Sekalaiset #Logitech
8.9

Logitechin uusi G840-hiirimatto on pakattu metrin pituiseen pahviputkeen. Syynä on se, että hiirimatto on 90 senttimetriä leveä ja 40 senttimetriä korkea. Kyseessä onkin XL-kokoinen pelihiirialusta. Käyttöönotto sujuu nopeasti: Pahviputki avataan, hiirimatto vedetään ulos ja levitetään pöydälle. Suuren kokonsa ansiosta Logitechin hiirimatto ulottuu sekä näppäimistön että hiiren alle – ja jopa silloinkin hiirelle tarkoitettu alue on tavallista hiirimattoa suurempi.

Olen aikaisemmin huomannut, että Microsoft-hiireni liikkuu huonosti kirjoituspöytäni sileällä pinnalla. Käytännössä se on tarkoittanut sitä, että hiiren kursorin ohjaaminen tarkkuutta vaativissa tehtävissä, kuten piirrosohjelmissa ja kuvankäsittelyssä, on ollut haasteellista. G840-maton päällä hiireni liikkuu kuitenkin tarkasti ja vaivattomasti, ja maton pintakuviointi parantaa hiiren suorituskykyä.

G840-hiirimatossa on kumipohja, joka varmistaa, että matto pysyy paikallaan. Hiirimaton päällä oleva näppäimistö vielä lisää sen liikkumattomuutta. Logitechin suurikokoista G840-hiirimattoa on ilo käyttää päivittäisessä tietokonetyöskentelyssä.

Logitechin uusi hiirimatto on 90 cm leveä.

+ Liukumaton alapinta
+ Suurikokoinen
+ Parantaa hiiren suorituskykyä

Lisätietoja Logitech G840 -hiirimatosta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Logitech G840 -hiirimatto ulottuu suuren kokonsa vuoksi sekä hiiren että näppäimistön alle. Niinpä se pysyy hyvin paikallaan hiirtä käytettäessä.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Tuotetyyppi
Hiirimatto
Mitat
40 x 90 x 0,3 cm