Nanoleaf Aurora

Älykäs valaistusjärjestelmä, jossa on yksi suuri heikkous.

tekijä #Sekalaiset #Nanoleaf
8.6

Testeissä tulee toisinaan vastaan tuote, joka tekisi suuren vaikutuksen, jos siinä ei olisi pientä häiritsevää yksityiskohtaa.

Tämä pätee Nanoleaf Aurora -valaistusjärjestelmään. Sen aloituspakkaus sisältää yhdeksän litteää, kolmionmallista valopaneelia, jotka voidaan yhdistää toisiinsa eri tavoin. Näin saadaan luotua seinälle näyttäviä valoinstallaatioita.

Valaistusjärjestelmää hallitaan puhelinsovelluksen avulla, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Sovelluksella voidaan valita yksittäisten valopaneelien väri tai valita jokin monista valmiista valaistusmalleista. Järjestelmän hallinta onnistuu myös äänellä. Synkronointi sovelluksen ja Aurora-järjestelmän välillä sujui melko vaivattomasti. Tosin mukaan mahtui joitakin yksittäisiä virheilmoituksia, joista ei oikein saanut selvää. Muutaman yrityksen jälkeen valot saatiin kuitenkin toimimaan hyvin sovelluksen avulla.

Helppo koota

Vaikka valopaneelien yhdistämisessä on jonkin verran työtä, ei kahdelta kokoajalta mennyt kuin 30 minuuttia, kun oman maun mukaisesti koottu valaistusjärjestelmä oli pöydällä valmiina kiinnitystä varten.

Nanoleaf Aurora kiinnitetään seinälle kaksipuolisen teipin avulla, mutta jokin muu ratkaisu, kuten esimerkiksi ruuvikiinnitys, olisi ollut suotavampi. Järjestelmän sai kyllä helposti seinälle, mutta ilo oli lyhytaikainen. Vain pari tuntia kiinnityksen jälkeen koko komeus irtosi testaajan karkeapintaiselta tapetilta ja tuli ryminällä alas. Nanoleafin muuten vaikuttavaa valaistusjärjestelmää voi nykyisellä kiinnitysratkaisulla suositella vain täysin tasaiselle seinäpinnalle.

+ Upea tehoste
+ Voi ohjata äänellä
+ Helppo käyttää

– Kiinnitysmenetelmä

Arvio

Nanoleaf Aurora on vaikuttavan näköinen, helposti koottava ja käytettävä valaistusjärjestelmä. Kiinnitys kaksipuolisella teipillä rajoittaa kuitenkin sitä, millaiselle seinäpinnalle järjestelmä voidaan kiinnittää.

Ominaisuudet

Merkki
Nanoleaf
Tuotetyyppi
Älykäs valaistusjärjestelmä
Mitat
21 x 24 cm per paneeli
Paino
210 g per paneeli
Liitäntä
Sovellus iOS- ja Android-laitteille
Muuta
Aloituspaketissa on 9 valopaneelia, mutta yksi järjestelmä tukee jopa 30 paneelia.