Pienempi yksikkö on tarkoitettu ulkokäyttöön ja suurempi sisäkäyttöön.

Netatmo NWS01-EC

Pidä silmällä paikallista säätilaa Netatmon kätevän sääaseman avulla.

tekijä #Sekalaiset #Netatmo
9.1

Sääennusteet kiinnostavat meitä, mutta television sääohjelmat eivät ole mitään verrattuna siihen, että käytössä on oma sääasema.

Netatmo NWS01-EC on henkilökohtainen sääasema, joka koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä. Sisäyksikkö mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta, hiilidioksidin määrää ja melua. Ulkoyksikkö mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta, ilmanpainetta ja ilmanlaatua. Mittaustuloksia voi seurata reaaliaikaisesti älypuhelimella selkeän sovelluksen avulla.

Ulkoyksikkö toimii kahdella AAA-paristolla ja lähettää dataa langattomasti, joten laite on helppo sijoittaa kodin ulkopuolelle. Sisäyksikkö liitetään pistorasiaan ja kodin langattomaan lähiverkkoon. Pelkistetyn tyylikkään ulkoasunsa ansiosta sisäyksikön voi aivan hyvin sijoittaa olohuoneeseen.

Sen lisäksi, että paikallisen alueen säätiedot näkyvät mobiilisovelluksessa, sääasemasi tekemät mittaukset jaetaan anonyymisti myös Netatmon palvelimelle. Näin voit tarkastella oman Netatmo-sääasemasi ja muiden käyttäjien sääasemien eri puolilla maailmaa tekemiä mittauksia sovelluksessa olevasta kartasta. Sovellus näyttää lisäksi seitsemän päivän sääennusteen paikalliselle alueellesi.

Netatmo toimii muun muassa If This Then That (IFTTT) -nettipalvelun kanssa. Se tarkoittaa sitä, että voit saada sääasemasi kommunikoimaan monien muiden laitteiden ja palvelujen kanssa, jotka käyttävät myös IFTTT:tä. Voit esimerkiksi määrittää, että saat sähköpostiviestin, jos lämpötila laskee tietylle tasolle. Tai voit määrittää, että Philips Hue -älylamppusi himmenevät tuuletuksen ajaksi.

Viimeksi mainittu vaatii onnistuakseen pientä kikkailua, mutta Netatmon perustoimintojen käyttö on erittäin helppoa ja pystyt seuraamaan kaikkialta, millainen säätila kotikonnuilla vallitsee.

Myyntipakkauksen sisältämän sisä- ja ulkoyksikön lisäksi sääasemaa voi täydentää sade- ja tuulimittarilla, jolloin säätiedot tarkentuvat entisestään.

 

+ Hyvä sovellus
+ Monia eri mittauksia
+ Kommunikoi muiden laitteiden kanssa

 

Katso päivän hinta Netatmo NWS01-EC -sääasemalle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Netatmon sääasema kertoo muun muassa paikallisen lämpötilan ja ilmankosteuden niin sisätiloissa kuin ulkona.

Ominaisuudet

Merkki
Netatmo
Tuotetyyppi
Sääasema