Peliohjaimet saa kiinni näytön molemmin puolin.

Nintendo Switch

Monipuolinen pelikonsoli itselle tai lahjaksi.

tekijä Mikkel Jacobsen #Sekalaiset #Nintendo
8.9

Nintendon valikoimiin on aina kuulunut pöytäkonsoleita ja käsikonsoleita. Nyt yhtiö on tehnyt laitteen, joka sisältää molemmat vaihtoehdot. Nintendo Switch on ikään kuin Gameboy yhdistettynä Wii-konsoliin, ja myyntitietojen perusteella kyseessä on todellinen menestystuote.

Switchin mukana tulee latausasema, jossa on myös hdmi-ulostulo. Näin pelikonsolin voi yhdistää televisioon, jos haluaa pelata olohuoneen isolla tv-ruudulla. Liikkeellä ollessa pelejä voi pelata konsolin omalla näytöllä.

Kun Switch on otettu pois latausasemasta, riittää konsolissa virtaa 2–5 tunniksi riippuen siitä, kuinka raskasta grafiikkaa pelattavissa peleissä on, ja kuinka suureksi näytön kirkkaus on säädetty. Akkukesto on ihan kohtuullinen ajatellen päivittäistä käyttöä esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä, mutta pitemmille reissuille kannattaa ilman muuta ottaa latausjohto mukaan tai hankkia tehokas varavirtalähde.

Hauskinta Switch-pelikonsolissa on mahdollisuus irrottaa siihen kuuluvat kaksi peliohjainta näytöstä ja pelata kaverin kanssa. Näyttö pysyy pystyssä tukijalan avulla ja kaveria vastaan pääsee pelaamaan nopeasti missä tahansa. Mieleen tulee mukavia muistoja parinkymmenen vuoden takaisista moninpelisessioista.

Switchin pelivalikoima ei ole vielä kovin suuri, mutta saatavilla olevat pelit ovat hyviä. Varsinkin The Legend of Zelda: Breath of the Wild on mestariteos, joka viihdyttää kaikenikäisiä pelaajia pitkään. Jos Nintendo pitää tulevien pelien tason yhtä korkealla, on Switch-konsolin tulevaisuus turvattu.

+ Kaksi konsolia samassa
+ Laadukkaita pelejä
+ Kaverin kanssa pelaaminen
– Akkukesto voisi olla parempi

Katso päivän hinta Nintendo Switch -pelikonsolille hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Tämän hetken parhaimmat peli:
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Snipperclips
Shovelknight: Treasure Trove
Puyo Puyo Tetris (julkaistaan 28. huhtikuuta)
Snake Pass
Mario Kart 8 Deluxe (julkaistaan 28. huhtikuuta)

Conclusion

Nintendo Switch on mainio pöytä- ja käsikonsolin yhdistelmä, jolle on jo saatavilla nippu hyviä pelejä. Akkukesto olisi kuitenkin voinut olla parempi.

Ominaisuudet

Merkki
Nintendo