Opladeren leverer ikke bare strøm, men giver dig også masser af oplysninger.

Oral-B iO 10

Oral-B:n uusi iO 10 -sähköhammasharja tekee hampaidenpesusta välineurheilua.

tekijä Rasmus Udsholt #Sekalaiset #Oral-B
8.3

Tällä älykotien aikakaudella myös sähköhammasharja on tietysti yhteydessä puhelimeen: Oral-B:n uusi huippumalli iO 10 on täynnä älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät hampaiden harjauksesta mahdollisimman tehokasta. Oral-B:n mobiilisovellus on saatavilla sekä Androidille että iPhonelle, ja siitä näkee, milloin kukin alue on harjattu riittävän huolellisesti. Se toimii hyvin, ja ainakin tämän testin harjaaja taisi olla sovelluksen antaman palautteen ansiosta tavallista perusteellisempi ja järjestelmällisempi. Tuloksena olivat ihanan puhtaan tuntuiset hampaat. Hammasharja ilmoittaa kätevästi vihreällä ja punaisella valolla, onko hampaisiin kohdistuva paine sopiva vai liian kova.

Puhelinta ei onneksi tarvitse ottaa mukaan kylpyhuoneeseen joka harjauskerralla, sillä myös iOsense-laturin kuusi valokenttää näyttävät suun eri alueet. Valo muuttuu sinisestä valkoiseksi, kun sen edustamaa aluetta on harjattu tarpeeksi kauan. Punainen valo syttyy, jos harjauksessa on liikaa voimaa.

Oral-B iO 10:n magneettimoottori harjaa salamannopeilla mikrovärähtelyillä. Hammasharja on melko hiljainen, mutta kaikki eivät välttämättä pidä tehokkaan moottorin korkeataajuisesta äänestä ja tuntumasta verrattuna halvempiin sähköhammasharjoihin.

Vaikka Oral-B iO 10 -sähköhammasharjaa on miellyttävä käyttää, sen järjettömän korkea hinta heikentää kokonaisvaikutelmaa. Ja koska harjaspäitä pitää välillä myös vaihtaa, niistä tulee säännöllisesti noin 9 euron kappalekohtainen kuluerä lisää.


Toimiva sovellus
Tehostaa hampaiden harjausta
– Järjetön hinta

Conclusion

Oral-B:n uusi iO 10 -sähköhammasharja tekee hampaidenpesusta välineurheilua.

Ominaisuudet

Merkki
Oral-B
Mitat
24 x 3 x 3 cm
Paino
139 g