Paulig Muki

Trendikäs älymuki kahvin suurkuluttajille.

tekijä #Sekalaiset #Paulig
7.0

Ensin tulivat älypuhelimet, sitten älykkäät televisiot ja älykellot. Älykkäiden laitteiden sarjaan voi laskea nyt myös kahvimukin. Paulig houkuttelee trendikkäitä kahvin juojia erikoisella älymukilla.

Pauligin älymuki muistuttaa tavallista muovista kahvimukia. Suomessa kehitetty termosmuki muistuttaa kuitenkin enemmän älypuhelinta teknisiltä ominaisuuksiltaan. Mukin kyljessä on nimittäin näyttöpaneeli ja muki sisältää langattoman Bluetooth-tekniikan, jolla se voi olla yhteydessä älypuhelimeen. Ideana on lähettää mukiin kuvia ja tekstejä langattomasti mukia varten kehitetystä älypuhelinsovelluksesta.

Näyttöpaneeli on kirjanlukulaitteista tuttu e-paperinäyttö, joka on vaatimaton tarkkuudeltaan, mutta vähän energiaa kuluttava. Itseasiassa mukiin lähetetty kuva näkyy, vaikka mukissa ei olisi virtaa lainkaan.

Älylaitteita joutuu monesti lataamaan usein. Paulig Mukia ei yllättäen ladata ollenkaan, eikä siinä ole myöskään pattereita tai akkuja. Muki ottaa yllättävästi virran kahvista tai tarkemmin kuuman kahvin lämpöenergiasta. Futuristiselta kuulostava idea toimii käytännössä hyvin, kunhan kahvi on kuumaa, vähintään 70 asteista.

Kuuma kahvi ei pääse rikkomaan elektroniikkaa, sillä mukissa on kaksinkertainen rakenne. Mukia on myös turvallista käyttää, eikä muovista tartu makua kahviin. Muki on Elintarvikeviraston hyväksymä ja valmistettu Euroopassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen

 

Mukin kanssa käytetään Pauligin älypuhelinsovellusta. Se ladataan älypuhelimeen, minkä jälkeen luodaan käyttäjätili ja yhdistetään muki tiliin yksilöllisellä mukin pohjassa olevalla koodilla. Sovelluksella voi ohjata useampaakin mukia. Sovelluksella voi sen jälkeen lähettää kuvan tai tekstin mukissa olevaan näyttöön. Vielä hauskemmin, sovelluksella voi lähettää kuvan tai tekstin myös ystävän älymukiin.

Älymuki voi kuulostaa kummalliselta idealta, mutta Paulig Muki on laadukas, ja kahvi pysyy pitkään kuumana. Mukissa on myös todella tiivis korkki, joten sen kaatuminen ei aiheuta ongelmia. Muki on trendikäs ja sopii kahvin suurkuluttajille.

+ Tiivis kansi, kestävä rakenne
+ Suomessa suunniteltu
+ Ei tarvitse paristoja, eikä latausta
– Korkea hinta

Mukia myy Pauligin verkkokauppa.

Arvio

Näyttöpaneelilla varustettu kestävä Pauligin älymuki ei tarvitse paristoja tai latausta, sillä muki ottaa virtansa nokkelasti kuumasta kahvista.

Ominaisuudet

Merkki
Paulig
Tuotetyyppi
Älymuki
Liitäntä
Bluetooth
Muuta
E-paperinäyttö, CE-sertifioitu, Elintarvikeviraston hyväksymä