Lampen rager kun cirka 8 centimeter ned fra loftet, så den egner sig fint til et rum, hvor man er nødt til at passere under den.

Philips Hue Enrave Ceiling Light L

Hue Enrave on kätevä valaisin, jonka valkoista valoa voi ohjata ovelluksella ja pakkaukseen kuuluvalla kaukosäätimellä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Philips
8.8

Philips Huen Enrave-kattovalaisin valaisee hyvin esimerkiksi eteisen. Valaisinta voi ohjata muiden Hue-tuotteiden tapaan puhelinsovelluksella, mutta mukana toimitetaan myös langaton Hue-kaukosäädin. Kunhan valaisin on aina päällä, kaukosäätimellä voi korvata tavallisen kytkimen. Valo jakautuu tasaisesti valaisimen alla olevalle alueelle, ja myös kattoon valaisimen ympärille heijastuu valorengas. Valon väriä ei voi vaihtaa, mutta valon lämpötilaa voi säätää Hue-sovelluksella viileästä sinisestä valosta lämpimämpään punertavaan. Maksimiasetuksella valo on kirkas ja sopii parhaiten eteistilojen valaisuun, mutta jos valaisinta haluaa käyttää muissa huoneissa, sen kirkkautta voi myös himmentää.

Hue Enravesta on saatavana neljä kokoa (S, M, L ja XL), joiden halkaisijat ovat 26,1–55,1 cm.

Valaisin on melko painava, mutta se on helppo asentaa paikalleen. Ensin kattoon pitää ruuvata pyöreä levy, johon valaisin kiinnitetään kiertämällä sitä niin, että levy ja valaisin lukittuvat kiinni toisiinsa. Valaisimen sisällä olevat liitinten rivit muodostavat yhteyden katossa olevaan valaisinpistorasiaan.


+ Voimakas valo

+ Helppo asentaa

+ Mukana kaukosäädin

Conclusion

Hue Enrave on kätevä valaisin, jonka valkoista valoa voi ohjata ovelluksella ja pakkaukseen kuuluvalla kaukosäätimellä.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Mitat
42,5 x 42,5 x 8,4 cm
Paino
3,2 kg