Philips Hue Motion Sensor

Valaistuksen syttymistä ohjaava Philips Hue Motion Sensor -liiketunnistin on mainio lisä Philipsin Hue-älyvalaistusjärjestelmään.

tekijä Henning Dadkhah Rasmussen #Sekalaiset #Philips
10.0

Philipsin älykäs valaistusjärjestelmä Hue on saanut hyviä arvioita, eikä syyttä. Järjestelmään kuuluva silta-laite, Philips Hue Bridge ‐valoverkkoreititin, yhdistää älykkäät langattomat lamput sovellukseen, jolla voi ohjata valaistusta monella tavalla mobiililaitteesta ja tietokoneesta.

Viimeisin lisäys Hue-järjestelmään on Philips Hue Motion Sensor, paristokäyttöinen langaton liiketunnistin. Sen voi sijoittaa vapaasti haluamaansa paikkaan, kuten esimerkiksi huoneen oven lähelle. Hue-siltaan yhdistetty tunnistin sytyttää liikettä havaitessaan Hue-valot. Tunnistimen sytyttämät valot ja niiden asetukset voi valita sovelluksessa.

Liiketunnistimen käyttöönotto on esimerkillisen helppoa. Kokeiltaessa Hue-sovellus avattiin Android-puhelimessa. Sovelluksessa käynnistettiin uuden laitteen lisäys yhdellä valinnalla, jolloin sovellus löysi tunnistimen välittömästi ja lisäsi sen Hue-kokoonpanoon. Paljon helpompaa käyttöönotto ei voisi olla.

Tunnistin on perusasetuksilla määritelty niin, että alkuillasta valot syttyvät täydellä teholla ja yötä kohti ne vaihtavat lempeän hämyisään valoon. Valoasetuksia, kuten myös ajankohtia voi hienosäätää sovelluksessa.

Huen liiketunnistimessa on yhdysrakenteinen päivänvalotunnistin, joten valot eivät syty turhaan, vaikka huoneessa liikutaan. Päivänvalotunnistin vaatii seurakseen Philipsin uusimman silta-version. Erikseen hankittuna Philips Hue Bridge -valoverkkoreititin maksaa noin 65 euroa, jos vanha laite pitää vaihtaa uuteen.

Katso päivän hinta Philips Hue Motion Sensor -tunnistimelle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Lisätietoja Philips Hue -järjestelmästä on valmistajan sivuilla.

Conclusion

Täydellinen laajennus Philipsin Hue-älyvalojärjestelmään, joka sytyttää ja sammuttaa valot automaattisesti.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Tuotetyyppi
liiketunnistin
Mitat
5,5 x 5,5 x 2 cm
Liitäntä
Langaton yhteys Philips Hue Bridge ‐valoverkkoreitittimeen
Muuta
Toimii kahdella AAA-paristolla (kuuluvat toimitukseen)