Play HDMI Sync Box udvider farverne i dit tv til rummet omkring det.

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Philips Hue Play HDMI Sync Box levittää televisiokuvan värit synkronoidulla valoshow’lla koko huoneeseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Philips
8.8

Play HDMI Sync Box saa Philips Hue -sarjan lamput ja valonauhat syttymään ja sammumaan synkronoidusti televisioruudulla näkyvien värien kanssa – aivan kuten Philipsin omat Ambilight-televisiot.

Sync Boxin kanssa käytettävät Hue-valonlähteet voi valita itse. Me liitimme laitteeseen sekä lampun että ledivaloketjun. Hue-sarjassa on erityinen ledivaloketju, joka on suunniteltu kiinnitettäväksi 55-tuumaisen television taakse. Se luo television taustalle miellyttävän tasaisen valaistuksen. Jotta valoshow pääsisi oikeuksiinsa, huoneessa ei saisi olla liikaa muuta valoa ja television takana olevan seinän pitäisi olla valkoinen.

Sync Box reagoi TV-kuvan muutoksiin niin nopeasti, ettei viivettä ehdi huomata. Efekti on kaunis ja saa television näyttämään suuremmalta kuin se onkaan.

Hue Sync Boxin käyttäminen edellyttää, että verkkoon on jo ennalta liitetty Hue Bridge -laite. Järjestelmän fyysinen asennus on helppoa: Sync Box kytketään pistorasiaan ja liitetään televisioon mukana toimitetulla HDMI-kaapelilla. Laitteessa on neljä vapaata HDMI-porttia, joihin voi liittää esimerkiksi mediasoittimen tai Blu-ray-­soittimen. Sync Boxilla on oma sovellus, joka täydentää Philips Hue -sovellusta. Erityisessä Sync Box -sovelluksessa voi muun muassa tarkentaa, mihin Philips Hue -valaisin on sijoitettu huoneessa ja kuinka korkealla valonlähteet ovat. Näiden tietojen avulla värisynkronointi vastaa mahdollisimman tarkasti sitä, mitä näytöllä tapahtuu.

Sync Boxin ainoa ongelma on se, että kuvasignaalin täytyy kulkea sen läpi, jotta värit synkronoituvat valon kanssa. Jos älytelevisiolla katsotaan suoraan sovelluksen kautta esimerkiksi Netflix-elokuvaa, laite ei havaitse kuvan värejä.


+ Upea efekti

+ Nopea synkronointi

– Korkea hinta

Conclusion

Philips Hue Play HDMI Sync Box levittää televisiokuvan värit synkronoidulla valoshow’lla koko huoneeseen.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Tuotetyyppi
Smart Home
Paino
455 g
Liitäntä
HDMI