Hue Signe er beregnet til indirekte belysning, hvor det kulørte lys kastes op på en væg.

Philips Hue Signe – White and Color Ambiance Gradient

Signe -valaisin antaa monivärisen tunnelmavalaistuksen, jota ohjataan käyttöystävällisen sovelluksen avulla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Philips
9.4

Philipsin Hue Signe -valaisimessa on sekä runko että valonlähde, ja se on pakkauksessa valmiiksi koottuna. Esivalmisteluiksi riittää virran kytkeminen ja yhdistäminen Hue-sovellukseen iPhonella tai Android-puhelimella.

Yhteyden voi muodostaa suoraan Bluetoothin kautta, mutta silloin puhelimen täytyy olla ohjatessa Hue Signen lähellä. Valaisimesta saa eniten nautintoa, jos reitittimeen liitetään Hue-silta ja yhteys Signeen muodostetaan Wi-Fi-yhteyden kautta. Sillä tavalla kaikkia kodin Hue-valaisimia voi ohjata samanaikaisesti.

Signe koostuu lieriönmuotoisesta jalasta ja lediputkesta. Hue-sovelluksessa voi määrittää väriympyrällä kolme väriä, joiden välillä valaisin siirtyy saumattomasti. Sillä tavalla sen saa jäljittelemään esimerkiksi auringonlaskua. Valaisimen voi yhdistää toimimaan huoneen muiden Hue-valonlähteiden kanssa. Hienoilla efekteillä ja valojen yhteispelillä huoneen tunnelmaa voi vaihtaa hetkessä.

Valaisimen valonlähteestä on sekä hyvää että huonoa sanottavaa. Huono puoli on se, ettei valaisimessa ole polttimoa, jonka voisi itse vaihtaa. Toisaalta Philips lupaa ledien kestävän peräti 25 000 tuntia. Hue-jälleenmyyjään ei siis tarvitse ottaa yhteyttä polttimon vaihtamiseksi vielä pitkään aikaan. Signestä on saatavana kaksi mallia: testaamamme pöytämalli ja hieman suurempi lattiamalli.


+ Kauniit valotehosteet

+ Helppo käyttää Hue-sovelluksella

– Valaisin ja valonlähde on yhdistetty

Conclusion

Signe -valaisin antaa monivärisen tunnelmavalaistuksen, jota ohjataan käyttöystävällisen sovelluksen avulla.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Tuotetyyppi
Älylamppu
Mitat
55,3 x 11,1 x 11,1 cm
Paino
720 gr
Liitäntä
Bluetooth tai Wi-Fi