Filament-pæren er dekorativ nok til at hænge uden en lampeskærm.

Philips Hue White Ambiance Filament ST64/ST72 E27 Edison

Philips Hue -hehkulamppu antaa tunnelmallisen vanhanaikaisen valon, jota voi säätää huippumodernin teknologian avulla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Philips
9.6

Philipsin Hue-sarjan filamenttilamput ovat lähes täydellinen yritys jäljitellä vanhanaikaisten, huippumodernia teknologiaa sisältävien hehkulamppujen valoa. Filament Edison -sarja on upea sähkölamppu – myös sammutettuna. Polttimot toimivat erityisen hyvin lampussa, jossa polttimo on näkyvissä.

Kun kytket valon päälle Hues-sovelluksella tai pyytämällä sitä Google Assistant -palvelusta, valo on pehmeä ja sopii parhaiten tunnelmalliseen valaistukseen. Voit lisäksi säätää, näyttääkö valo lämpimältä vai kylmältä, mutta et voi kuitenkaan muuttaa valon väriä.

Huen muiden lamppujen tavoin asennus on helppoa. Lamppujen puhelinkäyttö ei vaadi keskitettyä reitittimeen yhdistettyä Hue Bridgeä. Voit vain muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta Huen päivitetyn älypuhelimen sovelluksen avulla. Kotisi varustaminen älylampuilla on kuitenkin todella järkevää vasta sitten, kun liität kaikki Hue-lamput yhteen sillan kautta. Voit silloin ohjata niitä huonekohtaisesti ja sytyttää ja sammuttaa valot, kun et itse ole kotona.

Filamenttilamppujen LED-tekniikka on erilainen kuin muissa Hue-lampuissa ja kuluttaa enemmän virtaa valaisemiseen. Siksi energiamerkintä on huonompi.


+ Tyylikäs valaisin

+ Hyvä sovellus

– Huonompi energiamerkintä

Conclusion

Philips Hue -hehkulamppu antaa tunnelmallisen vanhanaikaisen valon, jota voi säätää huippumodernin teknologian avulla.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Tuotetyyppi
Älykäs lamppu
Mitat
133 x 60 mm, E27
Liitäntä
Bluetooth, Wi-Fi