Pixum-valokuvakirja

Pixum-valokuvakirja

Huippulaadukas valokuvakirja helposti ja huokealla.

tekijä Christian Slot #Sekalaiset #Pixum
8.9

Julkaistu valokuvakirjojen suurtestissä KotiMikron numerossa 12/2017:

Pixumin kuvakirja on vertailun selvästi edullisin. Suositun kuvapalvelun laatu osoittautui huokeasta hintatasosta huolimatta erinomaiseksi. Testikirjan kannet ovat kiiltäväpintaiset ja sisäsivuilla on käytetty puolikiiltävää paperia. Kirjan rakenne tuntuu heti kättelyssä vankalta. Kannet ovat tukevat ja kansikuvan erinomainen väritoisto viimeistelee laadukkaan ensivaikutelman.

Kuvanlaatu on moitteeton myös kirjan sisäsivuilla. Värit ovat virheettömät ja liioittelemattomat. Muotoku­vien ihonvärit toistuvat niin ikään puhtaina ja luonnollisina. Mustavalkoiset valokuvat ovat mallikelpoisia, eikä kuvissa ole lainkaan sävyvirheitä, kuten joidenkin kilpailijoiden tuotteissa. Yksityiskohtien terävyys on huippuluokkaa sekä kansikuvissa että kirjan sivuilla. Kohteet erottuvat selkeästi hyvän kontrastin ansiosta.

Pixumin kuvankirjan voi suunnitella joko yksinkertaisella selainsovelluksella tai tietokoneelle asennettavalla editointiohjelmalla, jonka ominaisuudet ovat huomattavasti monipuolisemmat. Ohjelma on helppokäyttöinen ja tarjoaa kattavan opastuksen kaikkiin suunnitteluvaiheisiin. Alkuun pääsee valitsemalla halutun kirjamallin, josta voi jatkaa joko ohjatun toiminnon avulla tai laatimalla sivut omin päin.

Ohjelma sisältää runsain mitoin valintoja ja toimintoja kirjan ulkoasun muokkaamiseen. Kokonaisuus saattaakin aluksi vaikuttaa ylenpalttiselta, mutta havainnolliset työkalut tulevat ajan myötä tutuiksi. Sivupohjille saa helposti koottua ja järjesteltyä esimerkiksi tekstilaatikoita, kuvakehyksiä sekä taustakuvia. Teksti tulostuu valmiissa kirjassa terävänä.

+ Erinomainen kuvanlaatu
+ Laadukas sidonta
+ Edullinen hinta
– Ohjelman hallinta vaatii harjoittelua

Kuvakirjan voi tilata Pixumin verkkokaupasta.

Arvio

Pixumin ohjelmalla on helppo tehdä näyttävä kuvakirja, joka vetää valmistuslaadultaan vertoja kilpailijoilleen.

Ominaisuudet

Merkki
Pixum
Tuotetyyppi
Valokuvakirja
Mitat
Large, Hardcover