Dine billeder til venstre, den aktuelle kalenderside i i midten og resten af kalendersiderne til højre. Det er meget overskueligt.

Pixum A3 -kuvakalenteri valokuvapaperilla

Iso eurooppalainen kuvapalvelu, jota ei valitettavasti saa suomenkielisenä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Pixum
9.2

Mukana kuvakalentereiden suurtestissä KotiMikron numerossa 18/2019.

Saksalaisella Pixum-kuvayhtiöllä on pitkä kokemus käyttäjien omilla kuvilla varustettujen kirjojen, kalenterien, kahvikuppien ja monien muiden tuotteiden valmistamisesta. Sen huomaa selvästi, kun käyttää Pixumin palvelua kuvakalenterin koostamiseen. Käyttäjä voi antaa palvelun jakaa kuvat automaattisesti kalenterin sivuille tai määrittää itse, miltä kalenteri näyttää. Suosittelemme jälkimmäistä tapaa. Kalenteria on erittäin helppo muokata niin, että siitä saa täysin mielensä mukaisen.

Kalenterin voi suunnitella joko Pixumin verkkosivuilla tai tietokoneelle asennettavalla tilausohjelmalla – mutta vain englannin kielellä. Työpöytäohjelmassa on hieman paremmat muokkausmahdollisuudet kuin verkkoversiossa ja käyttö on myös aavistuksen nopeampaa. Ohjelma ja verkkoversio ovat käytettävyydeltään suunnilleen samaa luokkaa, joten jos et halua asentaa ohjelmaa tietokoneelle, selainversio riittää kalenterin suunnitteluun ja tilaamiseen.

Pixumin ohjelma on hyvin rakennettu ja kuvien lisääminen kalenterisivuille sujuu nopeasti. Ruudun vasemmassa reunassa näkyvät omat kuvat, joita voi vetää valittuna olevalle kalenterisivulle. Kuvasivulla voi myös valita taustan ja erilaisia sommitteluja, joilla saa esimerkiksi useita kuvia samalle sivulle.

Ruudun oikeassa reunassa voi liikkua kalenterin kansilehden ja kahdentoista kuukausilehden välillä. Jos haluaa vaihtaa tietyn kuukauden kuvat, niin se onnistuu kuukausilehteä siirtämällä niin, että sekä kuvat että sommittelu siirtyvät toisen kuukauden kohdalle.

Kalenterin muokkaamiseen voi käyttää myös taulutietokonetta, sillä Pixumilla on erinomainen sovellus, jolla voi suunnitella niin kalenterin kuin muitakin valokuvatuotteita.


+ Monipuoliset ominaisuudet

+ Käyttäjäystävällinen

+ Upea lopputulos

– Englanninkielinen palvelu

Lisätietoja on valmistajan sivuilla.

Arvio

Palvelussa saa kalenterista helposti juuri sellaisen kuin haluaa. On harmi, että ohjelmaa tai verkkopalvelua ei saa suomenkielisenä.

Ominaisuudet

Merkki
Pixum
Tuotetyyppi
A3-kuvakalenteri valokuvapaperilla
Mitat
A3