De to puder kan tages af og placeres, som du har lyst til.

Sandberg Commander Gaming Chair RGB

Pelituoli värikkäillä valoilla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Sandberg
7.9

Sandbergin Commander Gaming -pelituolissa on mukava istua. Eri asia sitten on, onko tuolin tarjoama valoshow tarpeellinen.

Tanskalainen Sandberg on erikoistunut erilaisten elektronisten oheislaitteiden valmistukseen. On kenties vaikea ymmärtää, miten tällainen pelituoli sopii yhtiön normaaliin tuotevalikoimaan, mutta lähemmässä tarkastelussa käy ilmi, että tuolin takaosassa on usb-johto.

Johto liitetään erikseen hankittavaan varavirtalähteeseen, josta tuolin selkänojassa ja istuimessa olevat led-valonauhat saavat virtansa. Tuolin ainoa varsinainen vika on istuimen alla oleva kangastasku, joka on tarkoitettu varavirtalähteelle. Tasku on hieman kalteva ja varavirtalähde luiskahtaa helposti ulos, joten tarranauhalle olisi ollut käyttöä. Tuolia testatessa varavirtalähde saatiin pysymään taskussa leveän teipin avulla, joka pysyi onneksi piilossa eikä häirinnyt yleisvaikutelmaa.

Tuolin reunoja kiertävä led-valonauha on päällystetty läpinäkyvällä materiaalilla, joka jakaa valoa niin, että valoraita on parin senttimetrin levyinen. Pelituoli on suunnattu ehkä testaajaa vähän nuoremmille henkilöille, mutta kun verhot vedettiin kiinni ja tuolin valot laitettiin päälle, niin täytyy myöntää, että tuoli näytti hienolta.

Valon saa hohtamaan tietyn värisenä, tai sitten voi kokeilla erilaisia valaistusohjelmia. Tuolin mukana tulee kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan kaikkia valaistusasetuksia, kuten esimerkiksi kuvioita, kirkkautta ja nopeutta.

Jos värikkäät tehosteet eivät kiinnosta, tuolia ei tarvitse liittää virtalähteeseen. Valonauhat eivät näy, kun valot ovat pois päältä.

Tuolissa on korkeussäätö kaasujousella ja säätökahva on istuimen alla. Myös käsinojia voi nostaa tai laskea, mutta käsinojien välistä etäisyyttä ei voi säätää itselle paremmin sopivaksi. Selkänojan saa laskettua niin alas, että tuolissa ollaan lähes makuuasennossa. Pelituolissa on lisäksi säädettävät ja irrotettavat niska- ja selkätyynyt, joilla saa tuettua esimerkiksi lantiota.

Hyvät säädöt omaavassa tuolissa on todella miellyttävä istua. Tuolia testattiin työkäytössä, eikä minkäänlaisia vaivoja tai kolotuksia ollut havaittavissa useiden pitkien työpäivien jälkeenkään.

Sandberg Commander Gaming Chair -pelituoli toimitetaan osissa, mutta tuolin saa koottua 10-15 minuutissa mukana tulevalla työkalulla.

 


+ Hyvä istumismukavuus

+ Näyttävät valotehosteet

– Varavirtalähteen tasku

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Pelituoli on miellyttävä tuttavuus, ja tuolin saa hohtamaan samoissa väreissä kuin näppäimistön ja hiiren.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Tuotetyyppi
Pelituoli
Liitäntä
Usb