Sandbergin minivirtalähde sopii lähes kaikkiin kannettaviin tietokoneisiin.

Sandberg Laptop AC Adapter Mini 100W

Kompaktin kokoinen virtalähde usb-portilla.

tekijä #Sekalaiset #Sandberg
9.6

Sandberg Laptop AC Adapter Mini 100W on pienikokoinen virtalähde, jonka mukana toimitetaan useita liitintyyppejä. Niistä löytyy sopiva liitin lähes kaikkiin kannettaviin tietokoneisiin. Laitteen usb-liitännälle ilmoitettu 100 watin teho on enemmän kuin useimmissa alkuperäisissä virtalähteissä.

Rakenteeltaan Sandbergin virtalähde on huippuluokkaa. Vahva virtajohto kestää hyvin taittumisen ja liittimien vaihtaminen on helppoa. Hyvänä yksityiskohtana mainittakoon, että jokaisessa liittimessä on merkkivalo, joka palaa, kun laite on kytkettynä.

Minivirtalähde toimii erinomaisesti. Se latasi testikoneemme kolmanneksen normaalia latausaikaa nopeammin, ja usb-portti antaa virtaa jopa kaksi ampeeria.

Ainoa pieni miinus on se, että onnistuimme löytämään Acerin läppärin, johon yksikään Sand­­bergin liittimistä ei sopinut. Luettelo yhteensopivista kannettavista tietokoneista on Sandbergin sivustolla.


+ Pieni ja kevyt
+ Varustettu usb-portilla
+ Antaa paljon virtaa
+ Liittimen vaihto helppoa
– Yksittäisiä liitintyyppejä puuttuu


Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Hyvä virtalähde, joka antaa paljon virtaa pienestä koostaan huolimatta. Laitteessa on lisäksi suuren kapasiteetin usb-portti.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Tuotetyyppi
Virtalähde
Mitat
6,3 x 10,8 x 1,9 cm
Paino
238 g
Liitäntä
Vaihtovirta 100-240 V
Muuta
Usb-latausliitäntä, ylikuormitus- ja oikosulkusuoja