Docking-stationen løfter pc'en lidt over bordpladen.

Sandberg USB-C 10-in-1 Docking Station

Lisää liitäntöjä kannettavaan tietokoneeseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Sandberg
7.1

Telakka antaa kannettavalle tietokoneelle monia samoja liitäntämahdollisuuksia, joita pöytätietokoneessa on, ja Sandbergin USB-C 10-in-1 Docking Station on yksi parempaan päähän kuuluvista telakoista.

Telakan liittäminen tietokoneeseen vie vain muutaman sekunnin, ja kun usb-c-johto on liitetty tietokoneeseen, on telakka valmis käyttöön. Telakkaan liitettiin hiiri, näppäimistö ja näyttö, ja kaikki laitteet toimivat samassa silmänräpäyksessä, kun telakka oli liitetty testikoneeseen.

Sandbergin telakassa on myös kaksi muistikortinlukijaa. Testatessa toiseen lukijaan laitettiin sd-muistikortti ja mittauksissa saatiin siirtonopeudeksi noin neljäsosa siitä, mihin tietokoneen oma muistikortinlukija pystyy. Tulos oli luonnollisesti pienoinen pettymys, mutta telakka hankitaankin ensi sijassa liitäntöjen vuoksi.

Usb-c-johto, jolla telakka liitetään tietokoneeseen, on kiinteänä telakan toisessa päässä. Koska testikoneessa oli vain yksi usb-c-portti vastakkaisella puolella, piti telakka kääntää toisin päin. Tässä tilanteessa olisi ollut mukavaa, jos usb-c-johdon olisi voinut vaihtaa toiseen, pitempään johtoon.

Sandbergin telakka on matala ja pitkulainen, ja siinä on alumiinikuoret. Telakkaa voidaan käyttää pöytätukena kannettavan tietokoneen takaosan alla. Telakan pohjan liukumattomat kumitapit ja päällä olevat kaksi kumiliuskaa huolehtivat siitä, että sen paremmin telakka kuin kannettava tietokonekaan eivät lähde liikkeelle työskentelyn aikana.


+ Hyvä rakenne

+ Runsaasti liitäntöjä

– Alhainen tiedonsiirtonopeus

– Kiinteä usb-johto

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

nbsp;

Arvio

Sandbergin telakan avulla kannettavaan tietokoneeseen saa paljon lisää liitäntöjä. Kannettavan usb-c-liitännän olisi kuitenkin hyvä olla laitteen vasemmalla puolella.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Tuotetyyppi
Telakka
Mitat
27,5 cm x 7,3 cm x 2,1 cm
Paino
224 g
Liitäntä
Hdmi, 3 x usb 3.1, 1 x usb-c 3.1, ethernet, vga, sd-kortti, micro-sd-kortti