Laturin mukana tulee myös euroliitin.

Sandberg USB-C AC Charger PD 90W

Yleislaturi usb-c-liitännällä ja automaattisella jännitteen valinnalla.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Sekalaiset #Sandberg
9.1

Usb-c on viimeistä huutoa erilaisten liitäntöjen joukossa ja vanhempien usb-liitäntöjen korvaaja. Usb-c-liitäntää käytetään nykyään monissa laitteissa, aina puhelimista kannettaviin tietokoneisiin, ja on mukavaa, kun eri laitteiden lataamiseen voi käyttää yhtä ja samaa kaksipuolista liitintä.

Sandberg USB-C on melko isokokoinen laturi, ja se peittää pistorasian tehokkaasti. Laturista irtoaa jännitteet 5-20 voltin välillä, joten laitteella voi ladata kaikkia usb-c-latausta tukevia laitteita.

Laturin käyttöönotto on ongelmaton. Laitteeseen liitetään vain euroliitin ja työnnetään pistorasiaan. Laturin jännitettä ei tarvitse vaihtaa manuaalisesti, sillä laite havaitsee itse, mitä jännitettä siihen liitetty laite käyttää.

Sandbergin laturi on tehokas. Sen tarjoamalla 90 watin teholla saa ladattua suuren kannettavan tietokoneen tunnissa tai kahdessa, ja puhelimet vielä nopeammin pikalatauksen avulla. Laturi on itse asiassa vähän liiankin tehokas, sillä monet kannettavat eivät kestä 90 watin tehoja, vaan tyytyvät laturiin, josta irtoaa 65 wattia.

Sandbergin yksinkertaisesta yleislaturista saatiin testauksen aikana pelkästään myönteisiä kokemuksia. Ainoana haittapuolena voidaan pitää laitteen suurta kokoa, joka voi hankaloittaa laitteen sijoittelua. Pistotulpan ja laitteen välinen lyhyt kaapeli auttaisi asiaa.


+ Tehokas laturi
+ Automaattijännite
– Vie tilaa pistorasiassa

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sandbergin tehokas yleislaturi toimii hienosti usb-c-laitteiden kanssa. Hinta on kuitenkin korkeahko.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Tuotetyyppi
Yleislaturi
Mitat
7,8 x 7,8 x 3,0 cm
Paino
350 g
Liitäntä
Usb-c
Muuta
Jännite 5-20 V. Teho 90 W.