Sandberg USB-C Dock (136-11)

Sandberg USB-C Dock (HDMI+SD+USB+USB-C)

Laajenna kannettavan tietokoneen liitäntämahdollisuuksia Sandbergin USB-C-telakalla, jossa on kolme usb 3.0 -porttia, hdmi-liitäntä, usb-c-liitäntä ja muistikortinlukija. Telakan käyttöönotto on helppoa, eikä se kadota yhteyttä liitettyihin laitteisiin.

tekijä #Sekalaiset #Sandberg
8.8

Kannettavista tietokoneista tulee yhtä ohuempia, ja se tarkoittaa usein myös sitä, että usb- ja näyttöliitäntöjä on entistä vähemmän. Uusimmissa laitteissa saattaa olla pelkästään usb-c-liitäntä, minkä takia langallisille oheislaitteille, kuten hiirelle, voi joutua etsimään erilaisia sovitinratkaisuja. Liitäntäpulaa voi kuitenkin helpottaa esimerkiksi Sandbergin USB-C-telakalla, jossa on hdmi-liitäntä, muistikortinlukija ja kolme USB 3.0 -porttia.

Telakka liitetään kannettavan usb-c-porttiin ja ohjaintiedosto asentuu hetkessä. Sen jälkeen telakkaan voi liittää usb-muisteja ja sd-muistikortteja. Sandbergin telakka rekisteröi nopeasti liitettävät laitteet, eikä se kadota yhteyttä niihin, vaikka jokaisessa liitäntäportissa olisi laite kiinni.

Kannettavan tietokoneen vähistä porteista ei tarvitse uhrata yhtä telakalle, sillä metalliboksin päästä löytyy usb-c-portti. Sitä voi valmistajan mukaan käyttää kannettavan tietokoneen lataukseen kytkemällä porttiin kannettavan laturi, mutta testatessa latausta ei saatu toimimaan.

+ Helppo käyttää
+ Paljon portteja
– Latausongelma

 

Sandbergin USB-C-telakan voi ostaa valmistajan verkkokaupasta.

Arvio

Näppärä ja yksinkertainen telakka, jota on helppo käyttää, ja jossa on hyvä valikoima portteja.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Tuotetyyppi
USB-C-telakka
Mitat
17,5 x 10,3 x 2,7 cm
Paino
0,14 kg
Liitäntä
Usb-c, 3 x usb 3.0, hdmi ja muistikortinlukija