SanDisk iXpand Base sopii kaikille iPhone-puhelimille.

SanDisk iXpand Base

Kätevä telakka, joka lataa iPhonen ja varmistaa samalla puhelimen kuvat, videot ja yhteystiedot.

tekijä #Sekalaiset #SanDisk
7.7

Varmuuskopiointi voi olla pulma monille iPhone-käyttäjille, sillä Applen iCloud-pilvipalvelusta saa vain viisi gigatavua ilmaista tallennustilaa. Se ei aina riitä, jos puhelimella on suuret määrät kuvia ja yhteystietoja.

SanDiskin iXpand Base -telakka tarjoaa helpon ratkaisun ongelmaan. Samalla kun laite lataa iPhonen, se myös varmuuskopioi puhelimella olevat kuvat, videot ja yhteystiedot mukana tulevalle sd-muistikortille.

Telakan pohjassa oleva kumiraita pitää laitteen tukevasti pöydällä. Yläosan kumipäällyste ja hieman viettävä muotoilu varmistavat sen, että puhelin pysyy latauksen aikana paikallaan. Pohjassa on ura, johon puhelimen Lightning-latausjohdon saa kierrettyä sopivan mittaiseksi.

Rajoitettu varmistus

Telakan takaosassa on paikka mukana tulevalle muistikortille. Tässä testimallissa oli tallennustilaa 32 gigatavun verran, mutta tarjolla on myös 64, 128 ja 256 gigatavun mallit.

Varmuuskopiointi käynnistyy automaattisesti, kun telakkaan laitettuun puhelimeen liitetään Lightning-latausjohto ja mukana tuleva puhelinsovellus avataan. Sovelluksella ei ole mahdollista valita tiettyjä kuvia tai kuva-albumeita varmistettavaksi, ennen kuin melko jähmeästi toimiva varmuuskopiointi käynnistyy.

Varmuuskopioista voi toki jälkeenpäin poistaa sellaiset tiedostot, joita ei tarvitse varmistaa. Sitä ennen pitää kuitenkin odottaa melko pitkään varmuuskopioinnin päättymistä.

+ Toimiva muotoilu
+ Laajentaa helposti tallennustilaa
– Varmistus toimii jähmeästi

Lisätietoja SanDisk iXpand Base -telakasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

SanDiskin telakka tarjoaa näppärän ja helpon tavan iPhonen lataamiseen ja tiedostojen varmistamiseen. Varmistustoiminto on kuitenkin hidas, eikä varmistettavia tiedostoja voi valita etukäteen.

Ominaisuudet

Merkki
SanDisk
Tuotetyyppi
iPhonen lataus ja varmistus
Mitat
9,5 x 10 x 2,5 cm
Paino
0,2 kg
Liitäntä
USB
Muuta
32 Gt tallennustilaa (saatavana myös 64/128/256 Gt:n mallit)