Du kan ændre udseendet på næsten alle de ydre dele af controlleren.

Scuf Impact Gaming Controller

Räätälöitävä peliohjain pc:lle ja PS4:lle.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Scuf
9.4

Tietokoneella pelattavia pelejä ohjataan usein näppäimistöllä ja hiirellä. Moniin peleihin saa kuitenkin paremman tuntuman, kun niitä ohjataan varsinaisella peliohjaimella, joita käytetään esimerkiksi PlayStationin ja Xboxin kanssa.

Scuf Impact on peliohjain, jota voi räätälöidä omien tarpeiden mukaan. Ennen ostopainikkeen painamista voi valita värit ja kuviot kaikille pinnoille ja painikkeille. Myös painikkeiden muotoilun voi valita. Impact-ohjain tuntuu hyvältä käteen, ja laite on päällystetty miellyttävällä materiaalilla, joka ei ala kovin äkkiä lämmetä.

Ohjainta voi hienosäätää niin, että painikkeiden painaminen muuttuu kevyemmäksi, ja muutenkin käytettävissä on monia keinoja, joilla Impactin saa juuri sellaiseksi kuin haluaa.

Kyseessä on epäilemättä korkealaatuinen peliohjain, joka tekee pelaamisesta hauskempaa, mutta laadusta joutuu myös maksamaan. Tässä ilmoitettu hinta on perusmallille, ja hinta nousee vaatimusten mukaan.

Peliohjain liitetään tietokoneeseen joko johdolla tai langattomasti bluetooth-yhteyden avulla. Lisäbonuksena Scuf Impactia voi käyttää myös PlayStation 4:n kanssa.


+ Istuu hyvin käsiin

+ Räätälöitävissä

– Kallis

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Scuf Impact on erittäin hyvä peliohjain, jota voi räätälöidä omien tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet

Merkki
Scuf
Tuotetyyppi
Peliohjain
Paino
237 g