Himmeäpintainen lasilevy on hyvä ja kestävä alusta hiirelle.

SkyPAD Gaming Glass Mousepad

Upea ja kestävä vaihtoehto kangaspäällysteiselle hiirimatolle.

tekijä #Sekalaiset #SkyPAD
9.4

Hiirimattoja tehdään monenlaisista materiaaleista. Yleisin materiaali on pehmeä kangas, mutta tarjolla on myös muovista ja metallista tehtyjä hiirimattoja. Sen sijaan lasinen hiirimatto on harvinaisuus.

SkyPAD-yhtiö on herättänyt henkiin tanskalaisen perinteen tehdä lasisia hiirimattoja. Vajaat 20 vuotta sitten tanskalainen Icemat teki ensimmäisenä lasialustan hiirelle, ja itse asiassa tämän testin tekijällä on edelleen käytössä lasinen hiirimatto, joka tuli hankittua jo kauan sitten konkurssiin menneestä verkkokaupasta hieman vuosituhannen vaihteen jälkeen. Yhtä kestävää hiirimattoa ei yksinkertaisesti ole tarjolla kangaspäällysteisenä vaihtoehtona.

Himmeäpintainen SkyPAD-hiirialusta näyttää hienolta pöydällä ja pysyy tukevasti paikallaan kulmissa olevien kumijalkojen ansiosta. Jos hiiren pohja on kulunut, se saattaa pitää hieman ääntä, kun hiirtä liikuttaa lasilevyn karhealla pinnalla. Myyntipakkauksen mukana tulee kuitenkin teflon-teippiä, jota voi kiinnittää hiiren pohjaan. Teipin ansiosta hiiri liikkuu äänettömästi ja liukkaasti lasin päällä.

SkyPAD-alusta on helppo pitää puhtaana: suihkaus lasinpuhdistusainetta ja nopea kuivaus kuivalla liinalla, niin alusta näyttää taas kuin uudelta. Lasi on kestävä materiaali, eikä reunojen rispaantumisesta tarvitse huolehtia, kuten kangaspäällysteisissä hiirimatoissa.


+ Erittäin kestävä

+ Helppo pitää puhtaana

+ Hyvä alusta hiirelle


Katso päivän hinta SkyPAD Gaming Glass -hiirimatolle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Arvio

Lasinen hiirimatto kestää kovaa kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Mukana tuleva teflon-teippi parantaa hiiren liikkuvuutta.

Ominaisuudet

Merkki
SkyPAD
Tuotetyyppi
Lasinen hiirimatto
Mitat
30 x 25 cm
Muuta
Värivaihtoehdot: valkoinen ja musta