Smarter Coffee 2.0

Smarter Coffee 2.0

Keitin, jolla voi jauhaa ja keittää kahvia sovelluksesta käsin.

tekijä #Sekalaiset #Smarter
8.9

Loikoilet sängyssä lauantaiaamuna, otat älypuhelimen käteesi, avaat sovelluksen ja pistät Smarter Coffee -kahvinkeittimen jauhamaan ja keittämään kupillisen hyvää kahvia.

Smarter-yhtiö on tuonut myyntiin Smarter Coffee -kahvinkeittimen uuden sukupolven. Siinä on yhdysrakenteinen langaton verkko, jonka kautta keitintä voi komentaa keittämään kahvia olinpaikasta riippumatta.

Smarter Coffee muistuttaa tavallista suodatinkahvinkeitintä. Keittimen mukana toimitetaan kolme vaihdettavaa etupaneelia, musta, punainen ja beige, joiden avulla keittimen ulkonäköä voi halutessaan muuttaa. Keittimen päällä on pieni kahvimylly, joten kahvia saa keitettyä vastajauhetuista pavuista.

Käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa. Ensin ladataan sovellus ja puhelimen kamera kohdistetaan keittimen näyttöön, joka parittaa laitteet. Sitten kahvinkeitin liitetään langattomaan verkkoon, ja muuta ei tarvita.

Kahvinkeittimen etupuoli ja sovelluksen aloitussivu ovat lähes identtiset. Sieltä voi valita, jauhetaanko kahvi pavuista vai käytetäänkö suodatinkahvia, kuinka vahvaa kahvin pitää olla ja kuinka kauan keitin pitää kahvin lämpimänä. Nyt kahvi pysyy lämpimänä korkeintaan 40 minuuttia, mikä on melko lyhyt aika. Minimi olisi saanut olla kaksi tuntia.

Älykästä kahvinkeitintä testattiin kuukauden ajan, eikä sinä aikana ollut havaittavissa sen paremmin hakkerihyökkäyksiä kuin muitakaan ongelmia verkon käytössä.

Sen sijaan, jos keittimen vesisäiliön on unohtanut täyttää illalla, on aamulla pakko kömpiä keittiöön säiliötä täyttämään, ennen kuin voi ryhtyä kahvinkeittoon – ja siitä herääkin kysymys, kuinka älykäs keitin lopulta on?

 

+ Voi ohjata sovelluksella
+ Helppo käyttöönotto
+ Jauhaa hyvää kahvia
– Pitää kahvin vain 40 minuuttia lämpimänä

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Smarter Coffee 2.0 keittää hyvää kahvia ja on helppokäyttöinen. Huippuarvosanan saamiseksi keittimessä olisi pitänyt olla lisätoimintoja ja huokeampi hinta.

Ominaisuudet

Merkki
Smarter