Du kan styre musikken med knappen på fronten, men det er nemmest at bruge en app.

Sonos Amp

Tehokas monihuonevahvistin kaiuttimien kaveriksi.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Sonos
9.7

Sonos on ollut jo yli kymmenen vuotta hallitseva tekijä kodin digitaalisen musiikin suoratoistossa. Ja siihen on hyvä syy, sillä Sonoksen tuotteet ovat säilyttäneet erittäin korkean laatutason.

Sonos Amp ei ole kaiutin, kuten yhtiön useimmat tuotteet, vaan monihuonevahvistin. Kunhan laitteen takapaneeliin kytkee perinteiset kaiuttimet, niin voi ryhtyä kuuntelemaan musiikkia.

Sonos Amp on riittävän tehokas ruokkimaan lattiakaiutinparia, ja äänentoisto on voimakasta ja upeaa.

Musiikkia voi toistaa tietokoneelta tai verkkokiintolevyltä. Lisäksi Sonoksen Android- ja iOS-laitteille tarkoitettu sovellus sisältää useita hyviä musiikki- ja radiopalveluita. Siihen voi liittää esimerkiksi Spotify-tilinsä, jolloin kuunneltavissa on miljoonia musiikkikappaleita.

Sonoksen sovellus toimii todella hyvin, ja musiikin valitseminen on tehty helpoksi. Pienen harjoittelun jälkeen onnistuu myös saman musiikin toistaminen useassa huoneessa sekä eri kappaleiden soittaminen eri huoneissa, kun käytössä on useita Sonos-kaiuttimia.

Pienessä mustassa vahvistimessa on hillitty muotoilu, mikä on pelkästään plussaa pitkäikäisissä laitteissa, joita Sonoksen laitteet ovat. Ostin ensimmäiset Sonos-kaiuttimeni lähes kaksitoista vuotta sitten, ja ne soivat edelleen hienosti ja näyttävät aivan tämän päivän kaiuttimilta.


+ Tehokas vahvistin

+ Hyvä sovellus musiikin hallintaan

– Kallis

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sonos Amp on tehokas vahvistin, joka jaksaa ruokkia myös lattiakaiuttimia. Musiikkia voi toistaa eri lähteistä helppokäyttöisen sovelluksen avulla.

Ominaisuudet

Merkki
Sonos
Tuotetyyppi
Vahvistin
Mitat
21,7 x 21,7 x 6,4 cm
Paino
2,1 kg