Sony MP-CD1 on akkukäyttöinen projektori, joka on helppo liittää kannettavaan tietokoneeseen.

Sony Mobile Projector MP-CD1

Kannettava miniprojektori, jonka saa nopeasti käyttövalmiiksi ja jota on helppo käyttää.

tekijä #Sekalaiset #Sony
8.5

Ota projektori suojakotelosta, liitä siihen hdmi-kaapeli tietokoneesta, paina virtapainiketta ja odota viisi sekuntia. Muuta ei tarvitse tehdä, kun haluat heijastaa kuvaa tietokoneelta seinälle Sonyn taskukokoisella Mobile Projector MP-CD1 -projektorilla.

Laite on tehty kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen sisällön nopeaa esittelyä varten ja hoitaa tehtävänsä erinomaisesti.

Projektori huolehtii itse kuvan suoristamisesta, joten kuvaan ei tule vinoja reunoja, ja laitteen kyljessä olevalla painikkeella saa helposti säädettyä kuvan terävyyttä.

Projektorin lamppu on niin valovoimainen, että kuva näkyy selkeänä myös kevyesti valaistussa tilassa, jos projektori on sijoitettu parin metrin etäisyydelle heijastettavasta pinnasta.

Kuvan tarkkuus on vain 854 x 480 pikseliä, mikä ei ole paljon. Niinpä ei kannatakaan odottaa, että kuva olisi veitsenterävä ja täynnä yksityiskohtia. Projektori ei sovellu pienikokoisen tekstin esittämiseen, mutta lomakuvien näyttämiseen ja esitysten pitämiseen se on hyvä ratkaisu.

Esitysten pitämiseen tarvitaan sovitinta, sillä laitteen mukana ei tule liitäntäjohtoa puhelimelle. Se tuntuu erikoiselta, sillä projektori on suunniteltu juuri tätä käyttötarkoitusta varten, ja vain harvoissa uusissa tietokoneissa on tavallinen hdmi-portti, jota mukana tuleva kaapeli edellyttää.

Liitäntäkaapelin lisäksi muita kaapeleita ei tarvita, koska projektori on akkukäyttöinen ja toimii jopa kaksi tuntia yhdellä latauksella. Se on hyvä saavutus projektorille, joka ei ole juuri puhelinta suurempi.

 

+ Helppo säätää
+ Kulkee mukana
+ Nopea käyttöönotto
– Alhainen tarkkuus

Lisätietoja Sonyn miniprojektorista saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sony Mobile Projector MP-CD1 on kannettavaan tietokoneeseen tai puhelimeen liitettävä näppärä taskukokoinen projektori. Tarkkuus on kuitenkin hieman alhainen.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Tuotetyyppi
Projektori
Mitat
8,3 x 1,6 x 15 cm
Paino
280 g
Liitäntä
HDMI/MHL
Muuta
2 tunnin akkukesto, tarkkuus 854 x 480 px