Rygsækkens indhold er kapslet ind bag den hårde ydre skal.

Targus Cypress 15.6” Security Backpack with EcoSmart

Hyvin tehty, ympäristöystävällinen reppu kannettavan tietokoneen kuljetukseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Targus
8.4

Oheislaitteita valmistavan Targus-yhtiön Cypress-reppu antaa hyvän suojan kannettavalle tietokoneelle kuljetuksen ajaksi.

Repusta näkee, että se on hyvää työtä. Siinä ei ole huolimattomasti ommeltuja saumoja tai halpaa vetoketjua, joka menee nopeasti rikki.

Cypress-repussa on monia hienoja yksityiskohtia, kuten esimerkiksi paksu pehmuste kantohihnoissa. Reppu tuntuu pehmeältä selkää vasten, mutta ilmaverkolla pehmustetun takapaneelin ansiosta reppu ei painaudu niin tiiviisti selkää vasten, että reppu alkaisi hiostaa.

Repussa ei ole ulkotaskua, joten jos haluaa saada käsiinsä vesipullon, kynän tai jotain muuta, niin reppu pitää ensin avata vetämällä vetoketju auki. Se ei ole kovin käytännöllistä, mutta toisaalta käyttäjä voi iloita siitä, että repussa on kova ulkokuori takaosaa lukuun ottamatta.

Repun sisällä on kolme osastoa. Suurempi ja pienempi osasto erilaisille tarvikkeille sekä pehmustettu tasku enintään 16-tuumaiselle kannettavalle tietokoneelle. Tasku on tehty niin, että se on pari senttiä repun pohjasta irti. Ideana on, ettei kannettava osu maahan, jos pudottaa repun.

Testissä eläkeikäinen kannettava laitettiin repun taskuun ja repun vetoketju vedettiin kiinni. Sitten reppu pudotettiin kolme kertaa metrin korkeudelta laatoitetulle lattialle. Pudotusten jälkeen kannettavassa ei näkynyt ulkoisia vaurioita, ja laite käynnistyi ongelmitta.

Lisäbonuksena mainittakoon, että Cypress-repun valmistukseen on käytetty muun muassa 20 kierrätettyä vesipulloa, joten reppu on ympäristöystävällinen.


+ Hyvä tila kannettavalle

+ Laadukas

– Ei ulkotaskua

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Conclusion

Laadukas reppu, joka antaa hyvän suojan kannettavalle tietokoneelle. Vain ulkotasku puuttuu.

Ominaisuudet

Merkki
Targus
Tuotetyyppi
Reppu