Du kan få skærmen på din bærbare op i samme højde som en separat computerskærm.

Targus Ergo M-Pro Notebook Stand

Teline kannettavalle tietokoneelle.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Targus
8.7

Targus Ergo M-Pro on kätevä teline kannettavalle tietokoneelle. Kannettavan omaa näppäimistöä ja ohjauslevyä ei ole kuitenkaan tarkoitus käyttää silloin, kun kannettava laitetaan telineeseen. Kannettava avataan ja näppäimistöosa asetetaan telineeseen, jolloin vain näyttö on näkyvissä.

Sen jälkeen erillinen hiiri ja näppäimistö voidaan liittää kannettavan kyljessä oleviin usb-portteihin. On myös mahdollista käyttää monia erilaisia liitäntöjä sisältävää telakointiasemaa, jolloin kannettavaan liitetään vain yksi usb-johto.

Ergo M-Pro -telineessä on viisi kallistuskulmaa, joiden avulla näytön saa kulloisessakin käyttötilanteessa sopivalle korkeudelle. Telineen käytössä on sekin hyvä puoli, että se nostaa kannettavaa tietokonetta ylöspäin, jolloin lämpö haihtuu helpommin pohjan kautta. Telineessä on lisäksi kiinteä pidike papereille, joita pitää silmäillä työskentelyn aikana.

Telineen saa taitettua kasaan, jolloin se matalana ja litteänä mahtuu hyvin tietokonelaukkuun mukaan.

Targuksen teline on kaiken kaikkiaan kätevä ja harkiten tehty apuväline. Hinta on kuitenkin yllättävän korkea, kun ottaa huomioon, että laite koostuu periaatteessa kolmesta muovilevystä ja niitä yhdistävästä metallitangosta.


+ Nostaa kannettavan näytön ylös

+ Auttaa laitteen jäähdytyksessä

+ Voi taittaa kasaan

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Targuksen teline on kätevä, jos kannettavaan tietokoneeseen liittää erillisen hiiren ja näppäimistön ja näytön haluaa nostaa sopivalle korkeudelle.

Ominaisuudet

Merkki
Targus
Tuotetyyppi
Teline kannettavalle tietokoneelle
Mitat
23 x 2 x 35,5 cm
Paino
0,49 kg