Hullet foroven gør det nemt at sætte Tile Pro fast i en nøglering.

Tile Pro

Pikkuruinen Tile Pro -paikannin auttaa selvittämään tärkeiden tavaroiden sijainnin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Tile
9.3

Tile Pro pitää tavaroista hyvää huolta ja auttaa etsimään kadonnutta omaisuutta puhelimen sovelluksella.

Pieni musta paikannin sopii hyvin avainnippuun. Se muodostaa yhteyden puhelimen Tile-sovellukseen Bluetoothin kautta. Sen jälkeen sovellusta voi käyttää Tile Pron paikantamiseen signaalin voimakkuutta tarkkailemalla. Se toimii tyydyttävästi, mutta sovelluksessa olisi hyvä olla myös suuntanuoli, ettei taloa tarvitsisi kulkea ristiin rastiin signaalin vahvistamiseksi. Onneksi Tile Pro alkaa etsittäessä hälyttää niin kovalla äänellä, että sen kuulee helposti pa- rin huoneen päähän.

Tile Prota voi käyttää myös puhelimen etsimiseen. Kun laitteen painiketta painaa kaksi kertaa, Tile-sovellus alkaa hälyttää äänekkäästi. Puhelin löytyy siis helposti, vaikka se olisi piilossa sohvatyynyjen välissä.

Edellä kuvatut toiminnot edellyttävät, että Tile Pro ja puhelin ovat Bluetooth-kantaman sisällä eli enintään 20 metrin päässä toisistaan. Kun asetimme Tile Pron omakotitalon yhteen päähän, kantama ulottui talon kaikkiin huoneisiin muutamaa metriä lukuun ottamatta. Se on poikkeuksellisen hyvä saavutus tällaisen pienen laitteen Bluetooth-signaalille.

Kun Tile Pro ei ole oman puhelimen lähellä, paikannus riippuu siitä, onko ympärillä muita käyttäjiä, joilla on puhelimessaan Tile-sovellus. Silloin sovellus lähettää automaattisesti ilmoituksia internetissä olevien Tile-palvelimien kautta ja näyttää kartalla, missä Tile Pro – ja esimerkiksi avaimet – ovat sillä hetkellä.

Peilaus toisista laitteista toimii mainiosti kaupungeissa. Testimme Tile Pro rekisteröitiin kolmessa paikassa viiden kilometrin pituisella matkalla. Kun siirryimme maaseudulle, se ei toiminut yhtä hyvin. Siellä saimme vain yhden rekisteröinnin 30 kilometrin pituisella matkalla.

Yhteen Tile-tiliin voi yhdistää useita Tile-paikantimia ja itse asiassa myös useita puhelimia. Ne kaikki tulevat näkyviin helposti hallittavaan sovellukseen. Kaikki laitteet näkyvät pieninä laatikoina sovelluksen päänäytöllä, ja halutun laitteen etsimisen voi aloittaa yksinkertaisesti napauttamalla sitä.


+ Laaja Bluetooth-kantama

+ Hyvä sovellus

– Ei kovin hyvä maaseudulla

Conclusion

Tile Pro varmistaa, että avaimet eivät katoa – ainakaan jos ne hukkuvat jossain suuremmassa kaupungissa.

Ominaisuudet

Merkki
Tile
Tuotetyyppi
Paikannin
Mitat
5,8 x 3,2 x 0,75 cm
Paino
12 gr
Liitäntä
Bluetooth