Tile Sticker kan sættes fast på stort set hvad som helst, du ikke vil miste.

Tile Sticker

Pienikokoinen paikannin, jonka voi kiinnittää lähes mihin tahansa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Tile
9.3

Tile Sticker on pieni pyöreä paikannin, joka auttaa kadonneiden esineiden etsimisessä. Tile Stickerin tarra tarttuu helposti esimerkiksi pyörän satulan alle. Kun laite on yhdistetty Tile-sovellukseen, voi kadonnutta pyörää etsiä puhelinsovelluksen avulla.

Sovellus käyttää puhelimen bluetooth-toimintoa havaitakseen, kuinka lähellä paikanninta käyttäjä on. Lähestyminen ilmoitetaan sovelluksessa vihreiden renkaiden kasvavana määränä. Käyttäjä voi myös painaa sovelluksessa olevaa painiketta. Se saa Tile Stickerin antamaan äänimerkin, jonka avulla voi paikantaa esimerkiksi sohvatyynyjen väliin hautautuneen kaukosäätimen, johon Sticker on kiinnitetty.

Kokeiltaessa äänipaikannus toimi moitteettomasti. Sticker löytyi helposti, vaikka se oli toisen käyttäjän toimesta piilotettu lastenhuoneen sekamelskaan. Testissä Tile Stickerin kantama ei riittänyt bluetoothin noin 10 metrin kantamaa pitemmälle. Käyttäjä onkin riippuvainen muista Tile-käyttäjistä, jos esimerkiksi kadonnut polkupyörä pitää paikantaa.

Kun Tile-sovelluksella varustetut puhelimet tulevat käyttäjän Tile Stickerin kantaman alueelle, ne viestivät Tilen-palvelimille, missä polkupyörään kiinnitetty Sticker sijaitsee. Käyttäjä näkee sijainnin kartalla. Tällainen paikannus toimii parhaiten isoissa kaupungeissa, joissa liikkuu muita Tile-käyttäjiä.

Tile Sticker -paikanninta myydään kahden ja neljän kappaleen pakkauksissa. Kahden paikantimen pakkaus maksaa 39,99 euroa ja neljän 64,99 euroa.


+ Hyvä sovellus

+ Pienikokoinen

– Parhaimmillaan kaupunkiympäristössä

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Tile Sticker on varsinkin kaupunkioloissa hyödyllinen, yhteisöllisellä ominaisuudella varustettu paikannin.

Ominaisuudet

Merkki
Tile
Tuotetyyppi
Paikannin
Liitäntä
Bluetooth
Muuta
Valmistaja lupaa akkukestoksi kolme vuotta. Akkua ei voi ladata eikä vaihtaa.