TomTom Via 53

TomTom Via 53

Ruuhkat kiertävä autonavigaattori.

tekijä #Sekalaiset #TomTom
7.4

Älypuhelimilla käytettävä gps-navigointi on kova haastaja perinteisille navigaattoreille, mutta siitä huolimatta TomTom tekee sinnikkäästi autonavigaattoreita.

TomTom Via 53 perustuu TomTomin pitkälle kokemukselle navigointilaitteista, ja se näkyy muun muassa kohteen osoitteen etsimisen helppoutena. Kun kädet on pidettävä ratissa tai ei halua kurkotella kosketusnäyttöön, voit käyttää ääniohjausta.

Ääniohjaus ei testatessa kuitenkaan aina toiminut kunnolla ja välillä tuli kiusaus huutaa laitteelle, että sen saisi tottelemaan.

TomTom Via 53 voidaan yhdistää puhelimeen, jolloin on mahdollista käyttää puhelimen datayhteyttä liikennetietojen lataamiseen.

Via 53 pantiin tositestiin pahimpaan ruuhka-aikaan, ja laite ohjasi siististi ohi liikennetukosten koko lailla yhtä pätevästi kuin Googlen mainio ja ilmainen navigointisovellus Google Maps.

TomTomin bluetooh-yhteys mahdollistaa myös handsfree-puhelut. Puheluyhteys muodostuu hyvin ja ääni kuuluu selkeästi sekä autossa että puhelun toisessa päässä.

Kartat näkyvät terävinä Via 53:n viisituumaisella näytöllä, ja TomTom antaa kartoille elinikäiset päivitykset, mikä tarkoittaa vähintään neljää täyttä päivitystä vuodessa laitteen käyttöiän ajan.

Arvio

TomTom Via 53 on helppokäyttöinen ja älykäs autonavigaattori.

Ominaisuudet

Merkki
TomTom
Tuotetyyppi
Autonavigaattori
Mitat
5" (13 cm) kosketusnäyttö
Liitäntä
Bluetooth (puheluita, viestejä sekä Siri- ja Google Now -palveluita varten), wlan, microsd (max 32 Gt)
Muuta
Ääniohjaus, TomTom-palvelut älypuhelimen kautta, ajoneuvoteline, usb-kaapeli ja autolaturi