Toshiba Canvio for Smartphone

Helppokäyttöinen Android-puhelimen sisällön varmistaja.

tekijä #Sekalaiset #Toshiba
7.4

Älypuhelimen sisällön varmuuskopiointi on nykyään lähes välttämättömyys, sillä puhelimet ovat täynnä arvokkaita muistoja kuvien ja videoiden muodossa. Tiedostojen varmuuskopiointi käy helposti Toshiban Canvio for Smartphone -laitteen avulla. Laitteella voi varmuuskopioida Android-puhelimessa olevat kuvat, videot, asiakirjat, musiikkitiedostot ja yhteystiedot.

Canvio toimii yhdessä älypuhelimeen ladattavan ilmaisen sovelluksen kanssa. Kun Canvio ja puhelin on liitetty toisiinsa usb-johdolla ja sovellus avattu, voidaan selkeästä englanninkielisestä käyttöliittymästä valita, mitkä tiedostot varmuuskopioidaan, vai annetaanko Canvion ladata puhelin.

Täysi tai osittainen varmistus
Puhelimen koko sisällön voi varmuuskopioida kerralla tai valita tietyistä tiedostotyypeistä yksittäisiä tiedostoja varmistettavaksi. Varmuuskopiointi sujuu nopeasti, ja Canvion 500 gigatavun tallennustilaan mahtuvat perheen kaikkien puhelimien tiedostot talteen ja jaettavaksi. Jos varmuuskopiointitoimintoa ei valita, kun puhelin liitetään Canvioon, käynnistyy puhelimen lataus automaattisesti, mikä on kätevää.

Päävalikkoon palaaminen ei kuitenkaan enää onnistu, jos lataustoiminto on otettu käyttöön. Silloin usb-johto pitää ensin irrottaa puhelimesta ja liittää taas takaisin. Tämä rajoitus on jossain määrin ärsyttävä, ja sen välttämiseksi varmuuskopiot pitää ottaa heti, kun puhelin liitetään Canvioon.

Canvio on näppärä oheislaite, mutta se tukee vain Android-puhelimia. Canvion hintakin on melko korkea, kun puhelimen tiedostojen varmistukseen voi käyttää vaihtoehtoisesti tietokonetta tai Google Drive -pilvipalvelua.

+ Paljon tallennustilaa
+ Helppokäyttöinen
– Sovellus englanninkielinen
– Tukee vain Android-puhelimia

Lisätietoja Toshiba Canvio for Smartphone -laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Tyylikäs varmistusratkaisu Android-puhelimille, jos varmuuskopioita ei halua tallentaa tietokoneelle.

Ominaisuudet

Merkki
Toshiba
Tuotetyyppi
Android-puhelimen varmistaja ja lataaja
Mitat
14,5 x 14,5 x 1,5 cm
Paino
210 g
Liitäntä
USB C, Micro-USB
Muuta
500 Gt:n tallennustila