Du kan ændre lyset, så det fx virker varmere.

TP-Link Tapo L510E

TP-Link Tapo -lampun hankkiminen on järkevintä, jos kotona on samalta merkiltä muitakin sovelluksella hallittavia tuotteita.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #TP-Link
7.9

Tapo L510E on aivan tavallinen valkoista valoa hehkuva peruslamppu, mutta sitä voi hallita puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Lamppu muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon vain 2,4 GHz:n kaistalla. Useimmille tämä ei ole ongelma, mutta se kannattaa pitää mielessä, jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia. Asentaminen kestää noin viisi minuuttia. Lamppu pitää ruuvata E27-kantaan, Tapon sovellus pitää ladata puhelimeen ja sovelluksessa pitää luoda käyttäjätili. Sovellus on selkeä, mutta ei yhtä houkutteleva kuin kilpailevan Philips Huen sovellus. Lisäksi kiinnitimme huomiota sovelluksen tekstien toisinaan outoihin käännöksiin.

Lamppu säteilee kirkasta valoa, joka vastaa 60 watin hehkulamppua. Tehoa voi tietenkin tarpeen vaatiessa himmentää sovelluksesta. Sovelluksessa on valmiina useita erilaisia valaistusskenaarioita. Lisäksi valon voi asettaa sammumaan tiettyinä kellonaikoina tai vaikka aina kotoa lähtiessä. Samaa sovellusta käytetään myös muiden TP-Link Tapo -älykotituotteiden kanssa. Sovelluksen vahvuus on se, että sillä voi etäohjata monia eri laitteita samanaikaisesti, esimerkiksi himmentää kaikki valot televisiota katsellessa tai sytyttää osan loman aikana, jotta talo näyttäisi asutulta. Lamppu on helppo yhdistää Google Homeen. Sitä voi siis ohjata Googlen digitaalisen avustajan avulla esimerkiksi pyytämällä valojen sammuttamista puhelimen välityksellä.


+ Voimakas valo

+ Sama sovellus monille tuotteille

– Oudot käännökset

Conclusion

TP-Link Tapo -lampun hankkiminen on järkevintä, jos kotona on samalta merkiltä muitakin sovelluksella hallittavia tuotteita.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Liitäntä
E27