Kæden er lang, men du kan klippe den til, så den passer til dit formål.

TP-Link Tapo L920-5

TP-Linkin valonauha valaisee kauniisti, ja sitä on helppo ohjata puhelimen sovelluksella.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #TP-Link
8.6

Tapo L920-5 on yksinkertainen ja tyylikäs valaisin, joka on helppo asentaa. Yleensä tällaiset ledinauhat ovat 1–2 metriä pitkiä, ja niihin on saatavana jatkopaloja. Tapo L920-5 on sen sijaan peräti viisi metriä pitkä. Sitä ei voi pidentää, mutta sen voi leikata saksilla lyhyemmäksi. Valonauhan taustapuoli on päällystetty kaksipuolisella teipillä, eikä verkkoon tarvitse liittää keskitintä. Kaikki säätämiseen ja ohjaamiseen tarvittava on siis jo olemassa, ja kiinnittämisen voi aloittaa. 

Huoneen nurkat tuottivat hieman haastetta, sillä paksua nauhaa on vaikea taivuttaa 90 astetta. Yksi mahdollinen ratkaisu on antaa nauhan kiertyä nurkissa pienelle silmukalle, mutta silloin nurkista tulee hieman muuta huonetta valoisammat.

Täydellä voimakkuudella palavan nauhan valo on erittäin voimakas. Kodin valaisemisessa nauha toimii parhaiten epäsuorana valaistuksena esimerkiksi kaapin alareunassa. TP-Linkin sovelluksessa on valittavana 16 miljoonaa väriä ja paljon upeita tehosteita. Myös omien tehosteiden luominen on mahdollista, mutta meillä ei ollut siihen tarvittavaa kärsivällisyyttä – ainakaan kun yritimme saada tehosteet näyttämään hyvältä. Valoa säädetään sovelluksella tai esimerkiksi Google Assistantin avulla. Tapo-sovellus on yksinkertainen ja siinä on monia hyviä toimintoja. Siitä näkyy esimerkiksi nauhan virrankulutus edellisen päivän, viikon ja kuukauden aikana. Valot on myös helppo säätää syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina.

Juhlissa valonauhan voi panna valaisemaan musiikin tahdissa. Tämä edellyttää, että puhelin on samassa tilassa ja kuulee äänen.


+ Kaunis ja voimakas valo

+ Hyvä sovellus

– Omien tehosteiden tekeminen hankalaa

Conclusion

TP-Linkin valonauha valaisee kauniisti, ja sitä on helppo ohjata puhelimen sovelluksella.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Liitäntä
Wi-Fi