En lille lysdiode i hjørnet viser, om der er tændt for kontakten.

TP-Link Tapo P100

Tapo P100 on pieni ja edullinen pistorasia, jota voi ohjata helppokäyttöisellä puhelin-sovelluksella

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #TP-Link
9.1

Automaattisen Tapo P100 -pistorasian ansiosta valoja ei tarvitse mennä sytyttämään tai sammuttamaan valokatkaisijan luo.

P100 asetetaan pistorasian ja esimerkiksi valaisimen pistokkeen väliin, minkä jälkeen pistorasiaa voi ohjata puhelimella.

TP-Linkin sovellus toimii kaikkien yhtiön älykotituotteiden kanssa, ja P100 näkyy sovelluksen pääsivulla kuvakkeena heti yhdistämisen jälkeen. Koko asennus kestää vain muutaman minuutin.

Sovellus on englanninkielinen, mutta siinä on helppo navigoida. Esimerkiksi P100:n käynnistämiseksi ei tarvitse kuin painaa virtapainiketta, joka täyttää lähes koko näytön. Lisätoiminnot ovat painikkeina näytön alareunassa. Sieltä voi ajastaa pistorasian käynnistymään ja sammumaan tiettyinä aikoina tai määrätä ajastimen sammuttamaan valon tietyn ajan kuluttua.

Pistorasiassa on myös erityinen Away-toiminto, joka sytyttää ja sammuttaa valoja sattumanvaraisesti ja luo sillä tavoin vaikutelman, että kotona on joku, vaikka talo olisi tyhjillään.

Sovellus auttaa muodostamaan yhteyden Google Homeen eli Googlen älylaitteiden ohjausjärjestelmään. Kun olimme ottaneet P100:n käyttöön ja lisänneet sen Google Homen hakemistossa olevaan huoneeseen, pystyimme kytkemään pistorasian päälle ja pois päältä antamalla puhelimelle englanninkielisen äänikomennon. Tapo P100 on kapeampi kuin monet muut tämäntyyppiset pistorasiat. Se on hyvä, jos tilaa on rajallisesti.


+ Helppokäyttöinen sovellus

+ Hyvät automaattiset toiminnot

– Sovellus on englanninkielinen

Conclusion

Tapo P100 on pieni ja edullinen pistorasia, jota voi ohjata helppokäyttöisellä puhelin-sovelluksella

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link