Du kan også tænde og slukke for strømmen med den lille knap på siden.

TP-Link Tapo P115

Jos sinulla on jo ennestään muita Tapo-tuotteita, P115 on hyvä valinta pistorasioiden kytkemiseen päälle ja pois.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #TP-Link
8.4

Pieni kauko-ohjattava Tapo P115 -pistorasia toimii hyvin yhdessä muiden Tapo-tuotteiden, esimerkiksi kameroiden ja lamppujen, kanssa. Jos tarvitset vain yhden älypistorasian, löydät varmasti jonkin edullisemman vaihtoehdon halpamyymälästä. Mutta jos käytät Tapo-sovellusta muidenkin TP-Link-tuotteiden ohjaamiseen, P115 on hyvä lisä kokoelmaan.

Kun kiinnitimme Tapo P115:n pistorasiaan ja asensimme puhelimeen Tapo-sovelluksen, ne muodostivat yhteyden muutaman sekunnin etsinnän jälkeen, ja sitten pistorasia olikin käyttövalmis.

Sivussa on pieni monivärinen ledivalo, joka ilmaisee pistorasian tilan. Esimerkiksi vaaleansininen valo tarkoittaa, että pistorasia on kytketty päälle. Virran voi sammuttaa ledivalon yläpuolella olevalla painikkeella, mutta fiksuinta on tietenkin käyttää sovellusta, jonka kautta pistorasiaa voi hallita puhelimella mistä tahansa. Kotiverkossa ollessa P115 reagoi välittömästi. Jos sitä ohjataan jostain kauempaa, viive on noin puoli sekuntia. Pistorasian voi asettaa kytkeytymään automaattisesti päälle ja pois tiettyinä aikoina tai jopa sattumanvaraisesti, jolloin se antaa vaikutelman, että joku on kotona.

Aluksi luulimme, ettei sovelluksesta näe pistorasian kautta tapahtuvaa sähkönkulutusta, mutta pyörittyämme sovelluksessa vähän pidempään tajusimme, että virrankulutusmittariin pääsee pyyhkäisemällä sovelluksessa näytön alareunasta ylöspäin. Sovelluksen päänäytössä on runsaasti tilaa, joten toiminnon olisi hyvin voinut sijoittaa vähän näkyvämmälle paikalle.


+ Reagoi nopeasti

+ Helppo käyttöönotto

– Sähkönkulutusmittaus ”piilossa”

Conclusion

Jos sinulla on jo ennestään muita Tapo-tuotteita, P115 on hyvä valinta pistorasioiden kytkemiseen päälle ja pois.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link