TrackR Bravo

Pieni ja ohut TrackR-paikannin, joka auttaa löytämään kadonneet esineet.

tekijä Emil Maischnack Jensen #Sekalaiset #TrackR
7.9

Joillakin ihmisillä tuntuu olevan muita suurempi taipumus kadottaa avaimia, lompakoita ja muita tärkeitä esineitä, ja niiden etsimiseen kuluu paljon aikaa. TrackR Bravo on bluetooth-paikannin, joka kiinnitetään haluttuun esineeseen ja jonka avulla esinettä voi etsiä sen kadottua.

Pienikokoista, avaimenperää muistuttavaa paikanninta seurataan puhelinsovelluksella. Sovelluksella voi soittaa äänimerkin paikantimeen, jolloin kuulee, missä suunnassa kadonnut esine on. TrackR Bravon avulla ei tarvitse ainakaan teoriassa hukata tarpeettomasti aikaa esineiden jäljittämiseen.

Vaimea hälytys
Sovelluksen ja paikantimen yhdistäminen toisiinsa onnistuu helposti, minkä jälkeen paikantimen sijainti näkyy kartalla, ja laitteen saa hälyttämään yhdellä napautuksella. Lisäksi paikantimen saa määritettyä päästämään äänimerkin, jos on lähdössä pois kotoa ilman esinettä, johon se on kiinnitetty. TrackR varoittaa asetuksissa, että juuri edellä mainittu toiminto kuluttaa eniten paristoa. Onneksi pariston vaihtaminen on helppoa.

Paikantimen hälytysääni on melko vaimea. Jos kadonnutta esinettä pitää etsiä esimerkiksi kaupungin kaduilta, hälytys hukkuu todennäköisesti liikenteen meluun.

TrackR Bravossa ei ole yhdysrakenteista gps-paikanninta vaan laite käyttää puhelinta sijaintinsa määrittämiseen, kun ne on yhdistetty toisiinsa bluetoothin avulla. Jos satut hukkaamaan TrackR Bravon, sovelluksen kartalta näkyy paikka, jossa paikannin kadotti yhteyden puhelimeen. Jos joku toinen TrackR-sovellusta käyttävä osuu kadonneen paikantimen lähelle, hänen sovelluksensa lähettää laitteesta tiedon TrackR:n palvelimelle, jonka kautta paikantimen sijainti ilmoitetaan sinulle.

 

+ Helppo yhdistää puhelimeen
+ Yksinkertainen käyttää
– Vaimea hälytysääni
– Kadonneen paikantimen löytäminen edellyttää muiden käyttäjien apua

 

Lisätietoja TrackR Bravo -paikantimesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

TrackR Bravo -paikanninta on helppo käyttää, mutta sen hälytysääni on turhan vaimea. Kadonnut paikannin tarvitsee muiden samaa sovellusta käyttävien apua voidakseen lähettää sijaintinsa.

Ominaisuudet

Merkki
TrackR