Du får syv nye tilslutningsporte til din pc med Trust Dalyx.

Trust Dalyx 7-in-1 Adapter multi-port docking station

Seitsemällä oheisliitännällä varustettu mobiili usb-c-sovitin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Trust
8.4

Jotkin kannettavat tietokoneet ovat niin pieniä, ettei niissä ole tilaa muille liitännöille kuin yhdelle tai kahdelle usb-portille. Silloin liitäntäongelmat ratkeavat Trustin Dalyxin kaltaisella laitteella.

Trust kutsuu laitettaan telakointiasemaksi. Yleensä telakointiasemaa pidetään pöydällä, ja siinä on jatkuvasti kiinni verkkokaapeli, tulostin, hiiri ja mahdollisesti muita oheislaitteita. Tällöin telakkaan tarvitsee vain kytkeä kannettava tietokone usb-johdolla, niin kaikki oheislaitteet ovat käytettävissä. Trustin Dalyx ei ole varsinainen telakointiasema, vaan moniporttinen sovitin.

Porttisovitin on tarkoitettu kuljetettavaksi yhdessä läppärin kanssa. Laite tarjoaa käyttöön kaksi tavallista usb-porttia, ethernet-verkkoportin, hdmi-portin esimerkiksi tv-liitäntää varten, kaksi kortinlukijaa sekä yhden usb-portin korvaamaan porttia, jonka sovitin vie tietokoneesta. Laite on koteloitu vahvoihin alumiinikuoriin.

Laite toimii kuten pitää. Pienikokoinen Trust Dalyx mahtuu hyvin läppärilaukkuun, ja laitteessa on lyhyt usb-c-kaapeli, jolla laite kytketään tietokoneeseen.

Dalyxissa on ensimmäisen sukupolven usb 3.2, jonka maksimi tiedonsiirtonopeus on viisi gigabittiä sekunnissa. Kokeiltaessa päästiin 3,4 gigabitin sekuntivauhtiin, mikä on erittäin hyvä tulos. Vauhti on kuitenkin noin 40 prosenttia hitaampaa kuin toimituksen ssd-aseman vauhti, jossa usb 3.2 gen 2, kun asemalla siirretään tietoa ohi Trustin porttisovittimen.

Tämä on kuitenkin ongelma vain hifistelijöille. Trust Dalyx on käytännöllinen apuväline, jolla kannettavaan tietokoneeseen saa kourallisen oheislaiteliitäntöjä.


+ Pieni ja vankkatekoinen

+ Käytännölliset liitännät

– Usb-liitännän nopeus

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Käytännöllinen sovitin, jolla saa monipuoliset liitännät kannettavaan tietokoneeseen.

Ominaisuudet

Merkki
Trust
Tuotetyyppi
Telakointiasema
Mitat
11,2 x 4 x 1,5 cm
Paino
57 g
Liitäntä
Usb-c 3.2 gen 1