Med app'en kan du styre lyset i hver enkelt pære.

Twinkly Festoon

Piristä juhliasi valotehosteiden avulla.

tekijä #Sekalaiset #Twinkly
6.7

Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetulla Twinkly Festoon -valoketjulla voi luoda lisää tunnelmaa juhliin. Festoon-valoketjussa on 20 moniväristä lamppua, joita ohjataan puhelinsovelluksella.

Asia kuulostaa yksinkertaiselta, mutta Festoonin sisältämä teknologia on itse asiassa melko kehittynyttä. Kun valoketju on ripustettu haluttuun paikkaan ja kytketty virtalähteeseen, voi valoketjun kuvata puhelimen kameralla Twinklyn sovellukseen. Lamput välkkyvät vuorotellen samalla kun sovellus kartoittaa, missä jokainen yksittäinen lamppu sijaitsee. Kartoittamisen jälkeen sovelluksella pystyy ohjaamaan jokaista lamppua erikseen ja luomaan esimerkiksi erilaisia kuvioita. Kuvioiden luomisessa hyödynnetään sitä, että sovellus tietää, miten lamput on sijoitettu toisiinsa nähden.

Valotehosteet näyttäisivät paremmalta, jos valoketjussa olisi enemmän lamppuja. Kuvioiden tekeminen on vaikeaa vain 20 lampulla, mutta Festoon-valoketjuun voi ostaa laajennusosan, jossa on 20 lamppua lisää. Tällöin jo ennestään kalliille valoketjulle (159 euroa) tulee kuitenkin lisää hintaa, sillä laajennusosa maksaa 116 euroa.

Testatessa esiintyi ongelmia yksittäisten lamppujen kanssa, jotka vaihtoivat väriä, vaikka valitsimme kaikki lamput näyttämään samaa väriä.

Testasimme joulukuussa Twinklyn laadukkaampaa Strings-jouluvaloketjua. Siinä on peräti 250 led-lamppua, joilla saa aikaan paljon näyttävämpiä valotehosteita kuin Festoon-valoketjulla. Twinkly Strings -jouluvalojen testin voit lukea Testinurkasta.


+ Näppärä sovellus

+ Voi luoda omia valokuvioita

– Liian vähän lamppuja

– Ongelmia värien kanssa

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta Twinkly Festoon -valosarjalle hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

Arvio

Erilaisia valotehosteita luova Festoon-valoketju on ideana mainio. Värien kanssa oli kuitenkin pieniä ongelmia, ja valoketju laajennusosineen tulee kalliiksi.

Ominaisuudet

Merkki
Twinkly
Tuotetyyppi
Koristevalosarja