Twinkly Strings fås i 3 forskellige størrelser.

Twinkly Strings

Sovelluksella ohjattavat värikkäät joulukuusen valot.

tekijä #Sekalaiset #Twinkly
9.3

Valaistu joulukuusi luo omalta osaltaan aitoa joulun tunnelmaa. Joulukuusen valojen ei kuitenkaan tarvitse olla perinteisen yksivärisiä, vaan elektroniikan ystävä voi hankkia runsaan ja värikkään valaistuksen, jonka saa tarvittaessa myös vilkkumaan.

Twinkly Strings on sovelluksella ohjattava joulukuusen valoketju. Testattavaksi saadussa valoketjussa on 250 led-lamppua, jotka on sijoitettu 20 metriä pitkään ketjuun kahdeksan senttimetrin välein.

Valoketjun jokaista lamppua voi ohjata itsenäisesti, ja kun lamput voivat hohtaa 16,8 miljoonassa eri värissä, ei ole mitään estettä kunnon valoshowlle.

Twinkly Strings ei tuota pettymystä. Valoketju kiinnitettiin parimetriseen kuuseen niin, että lamput olivat tasaisesti ympäri kuusta. Sen jälkeen puhelimeen asennettiin Twinkly-sovellus, jonka voi liittää valoketjuun bluetooth- tai wifi-yhteyden kautta.

Kätevää on se, että kuvaamalla kuusta älypuhelimen kameralla sovellukselle voidaan kertoa, missä jokainen yksittäinen led-lamppu sijaitsee. Tarjolla on useita esiohjelmoituja valotehosteita, tai sitten käyttäjä voi ohjata valojen sytyttämistä, sammuttamista, väriä ja vilkkumista yksittäisten lamppujen tarkkuudella.

Sovelluksen sisältämien valotehosteiden määrää voi kasvattaa netistä ladattavilla tehosteilla. Ne vaihtelevat tyylikkäistä valkoisen vivahteista karnevaalityyliseen värien ilotulitukseen.

Twinkly Strings on tavallista joulukuusen valoketjua kalliimpi, mutta siinä on paljon hauskoja toimintoja ja se tuo runsaasti väriä tupaan. Twinkly Strings -valoketjuja on saatavana myös 150 ja 400 lampun versioina.


+ Hauskat joulukuusen valot

+ Hyvä sovellus

+ Pitkä ketju

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Joulukuusen värikäs valoketju, jossa on paljon erilaisia valotehosteita, ja jokaista lamppua voi ohjata erikseen.

Ominaisuudet

Merkki
Twinkly
Tuotetyyppi
Joulukuusen valoketju
Mitat
20 metriä pitkä ketju, 250 lamppua + 3,5 metrin johto