Indhakket i siden bruges til at oprulle kablet, så det ikke filtrer sammen under transport.

Unisynk 100W USB-C Charger

Ei pelkästään olemassa olevan virtalähteen korvaaja, vaan todennäköisesti parannus siihen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Unisynk
10.0

Unisynkin kompakti ja kätevä kannettavan tietokoneen virtalähde on täydellinen valinta, jos tietokoneen alkuperäinen virtalähde katoaa – ainakin jos tietokoneen virtalähteenä on yleinen USB-C.

Virtalähde tuntuu tukevalta muovikimpaleelta. Se ei anna periksi painettaessa, ja kaapeliliitäntä on myös vahvistettu muovilla, kun taas itse kaapeli on paksu ja kankaalla päällystetty. USB-kaapelin ja virtajohdon yhteispituus on kolme metriä. Johdot voidaan kiertää virtalähteen ympäri ja kiinnittää sivulla olevaan loveen kuljetuksen ajaksi, jotta ne eivät sotkeennu.

USB-C PD on nykyisin yleisin kannettavien tietokoneiden virtalähdestandardi. Tämä on hienoa verrattuna aiempaan tilanteeseen, jolloin jokaisella valmistajalla oli omat liittimensä. Nykyään voi helposti käyttää virtalähdettä minkä tahansa kannettavan tietokoneen kanssa, joka saa virtansa USB-C:n kautta. Standardin suurin latausteho on tasan sata wattia, ja juuri sen tämä Unisynkin virtalähde pystyy tuottamaan.

Virtalähteessä on 20 watin USB-C-portti, jolla voit ladata nopeasti esimerkiksi matkapuhelimen samalla, kun lataat tietokonetta. Käytimme virtalähdettä kannettavan tietokoneen kanssa puhelinta ladattaessa, ja virtalähteen pienestä koosta huolimatta se haihdutti hyvin ylimääräisen lämmön, joten pinta ei kuumennu kovinkaan paljon.


+ Ei vie paljoa tilaa

+ Puhelimen latauspistoke

+ Hyvä kaapeli

Conclusion

Ei pelkästään olemassa olevan virtalähteen korvaaja, vaan todennäköisesti parannus siihen.

Ominaisuudet

Merkki
Unisynk
Mitat
12 x 6 x 2,5 cm
Paino
361 g
Liitäntä
USB-C