USB-kablet er fastmonteret. Alle de andre kabler, du har brug for, må du selv skaffe.

Unisynk 12 Port Dual Display USB-C Hub

Unisynkin monipuolinen ja vankkarakenteinen keskitin on tietokonemaailman harvinaisuus, sillä siitä ei löydy heikkoja puolia.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Unisynk
10.0

Unisynkin 12-porttisessa keskittimessä ei ole kuin yksi kiinteä USB-C-kaapeli, mutta sen avulla voi liittää tietokoneeseen useita oheislaitteita. Pienen boksin mukana ei toimiteta käyttöohjetta, mutta ei sitä oikeastaan tarvitakaan. Jokaiseen tuloliitäntään on nimittäin merkitty selkeästi lyhyellä tekstillä, minkä liittimen portti se on. Kun USB-C-kaapelin kytkee tietokoneeseen, keskitin on heti käyttövalmis.

Ongelmia ei ilmennyt, vaikka yhdistimme laitteita yhtä aikaa kaikkiin portteihin. Tietokoneemme langallinen internetyhteys on yleensä hieman yli 900 Mbit/s, ja se pysyi täsmälleen samalla tasolla, vaikka liitimme verkkokaapelin keskittimen verkkoporttiin ja lähetimme dataa internetistä tietokoneeseen kiertoreittiä pitkin.

Myös kannettavan tietokoneen näytön toistaminen suuremmalla näytöllä onnistui ongelmitta, kun laitteet yhdistettiin keskittimen HDMI-portin kautta. Keskitin mahdollistaa tietokoneen yhdistämisen yhtä aikaa kahteen 4K-näyttöön.

Keskittimen kortinlukija pystyy lukemaan sekä SD- että MicroSD-kortteja, joten erillisiä sovittimia ei tarvita. Koko komeus on pakattu poikkeuksellisen kestävään alumiinikoteloon. Asetimme laitteen kokeilun nimissä lattialle ja astuimme sen päälle, ja se kesti helposti 90 kiloa ilman naarmuja tai lommoja.

Sekä ylä- että alapintaa kiertää kapea kumireunus, joka pitää laitteen pöydällä erittäin tukevasti. Uritettu alumiinipinta haihduttaa lämpöä tehokkaasti, joten Unisynk-keskitin pysyy aina viileänä. Kaiken kaikkiaan kyseessä on huolellisesti suunniteltu ja erittäin laadukas laite, jossa ei ole moitteen sijaa.


+ Poikkeuksellisen laadukas rakenne

+ Nopeat siirrot

+ Runsaasti liitäntöjä

Conclusion

Unisynkin monipuolinen ja vankkarakenteinen keskitin on tietokonemaailman harvinaisuus, sillä siitä ei löydy heikkoja puolia.

Ominaisuudet

Merkki
Unisynk
Mitat
16,8 x 6,7 x 2,1 cm
Paino
272 g