Vægten viser en lille graf over de seneste vejninger.

Withings Body Comp

Body Comp -vaaka näyttää painon lisäksi myös kehon rasva- ja lihaskoostumuksen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Withings
8.5

Withings Body Comp on vaaka, joka pystyy paljon muuhunkin kuin painon näyttämiseen.

Vaa’an päälle astumisen jälkeen jalkapohjien läpi kulkee heikko virta. Sitä ei tunne, mutta Body Comp käyttää sitä kerätäkseen tietoa kehon koostumuksesta eli rasvan, luumassan, lihasmassan ja veden määrästä. Paino ja muut mittaustulokset näkyvät vaa’alla seistessä mustavalkoisella näytöllä, ja jostain kumman syystä vaaka näyttää myös päivän sääennusteen. 

Oikeasti hyödyllisiä mittauksista tulee vasta, kun ne lähetetään langattomasti puhelimen Withings-sovellukseen. Sovellus näyttää mittausten muutokset pidemmällä aikavälillä ja antaa vinkkejä kunnon parantamiseen, jos mittaustulokset ovat huolestuttavia.

Koko perhe voi käyttää Body Comp -vaakaa ilman huolta yksilöllisten mittaustulosten sekoamisesta. Vaaka erottaa jopa kahdeksan eri käyttäjää, joista jokainen saa oman profiilinsa omine mittauksineen.

Valitettavasti Withings on rajannut osan vaa’an ominaisuuksista tilauksen taakse. Ensimmäisen vuoden Health+-jäsenyys on ilmainen, mutta sen jälkeen Withingsin sovelluksen tarjoamista artikkeleista ja harjoitusohjeista on maksettava yli yhdeksän euroa kuukaudessa. Onneksi tärkeimmät toiminnot toimivat ilman tilausta.

Body Comp saa virtansa neljästä AAA-paristosta, joiden pitäisi riittää vaa’an virransyöttöön jopa 18 kuukaudeksi.


+ Paljon erilaisia mittauksia

+ Jopa kahdeksan käyttäjäprofiilia

– Osa toiminnoista edellyttää tilausta

Conclusion

Body Comp -vaaka näyttää painon lisäksi myös kehon rasva- ja lihaskoostumuksen.

Ominaisuudet

Merkki
Withings
Mitat
32,5 x 32,5 x 2,56 cm
Liitäntä
Wi-Fi, Bluetooth