Når du holder i håndtaget, bliver en svag strøm sendt gennem kroppen, men du kan ikke mærke noget.

Withings Body Scan

Ei-niin-tavallinen henkilövaaka piirtää hyvin yksityiskohtaisen kuvan käyttäjän terveydentilasta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Withings
9.3

Uuden vaa’an käyttöönotto ei yleensä edellytä käyttöohjeeseen perehtymistä, mutta Withings Body Scan -vaa’an kohdalla se on tarpeen. Onneksi vaa’an edistykselliset mittaukset ovat vaivan arvoisia.

Vaaka sopii kaikille omasta hyvinvoinnista ja sen tarkasta mittaamisesta kiinnostuneille. Body Scan punnitsee käyttäjän, piirtää sydänsähkökäyrän, analysoi kehon koostumuksen, mittaa sykkeen ja tarkistaa, vastaako verisuonten kunto punnitun henkilön ikää.

Mittausten tekemiseen kuluu vajaa minuutti. Se aika käyttäjän on seisottava vaa’alla ja pidettävä kiinni erityisestä elektrodikahvasta, joka on yhdistetty vaakaan johdolla. Kahvaan pitää tarttua juuri oikealla tavalla ja käsivarret on pidettävä hieman erillään vartalosta. Käytön jälkeen johto kelautuu automaattisesti vaa’an sisään. Pakkauksessa on myös pidike, jonka voi kiinnittää seinään kaksipuolisella teipillä. Pidikkeessä vaaka pysyy siististi käden ulottuvilla.

Mittaukset näkyvät vaa’an suurella värinäytöllä, ja ne siirretään langattomasti myös älypuhelimen Withings-sovellukseen. Sovelluksessa on selkeitä kaavioita terveydentilan kehityksestä pidemmällä aikavälillä. Yhtä Withings Body Scan -vaakaa voi käyttää enintään kahdeksan käyttäjää. Vaaka tunnistaa mittaustulosten perusteella, kuka sen päällä kulloinkin seisoo. Mittauksen päätteeksi vaaka näyttää varmuuden vuoksi myös päivän sääennusteen.

Seuraa hyvinvoinnin mittareita. Älypuhelinsovellus näyttää mittatulokset upeina kaaviokuvina ja antaa vinkkejä hyvinvoinnin parantamiseen. Sovellus ilmoittaa, jos lukemat viittaavat huomattaviin muutoksiin terveydentilassa – esimerkiksi jos paino on pysynyt samana, mutta kehon rasvaprosentti on kohonnut. Kannustukseksi sovellus jakaa pieniä digitaalisia symboleita esimerkiksi sadan punnituksen kohdalla ja muiden tavoitteiden saavuttamisen merkiksi.

Tukeva Withings Body Scan on valmistettu laadukkaasta materiaalista, ja suuri musta lasilevy näyttää hyvältä kylpyhuoneen lattialla. Laite toimii akulla, joka ladataan takana olevan USB-liitännän kautta. Täyteen ladattu akku pitää vaa’an toiminnassa jopa vuoden verran.

Withings Body Scan -vaa’assa on monien muiden hyvinvointilaitteiden tapaan maksullisella tilauksella hankittavia erityisominaisuuksia. Emme ole mieltyneet moiseen liiketoimintatapaan, mutta ainakin tässä tapauksessa tilauksella pääsee onneksi käsiksi voittopuolisesti hyviin neuvoihin ja erityisen perusteellisiin analyyseihin omasta hyvinvoinnista. Tärkeimmät mittaukset ovat kuitenkin aina tarjolla ilmaiseksi.


+ Paljon mittaustuloksia

+ Tyylikkään näköinen

+ Hyvä sovellus

Conclusion

Ei-niin-tavallinen henkilövaaka piirtää hyvin yksityiskohtaisen kuvan käyttäjän terveydentilasta.

Ominaisuudet

Merkki
Withings
Mitat
32,7 x 32,7 x 1,8 cm