De hvide lysdioder kan vise tekst og tal som en rullende lysavis.

Withings BPM Core

Älykäs verenpainemittari kotimittauksiin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Withings
9.3

Withings BPM Core on älykäs verenpainemittari, joka kertoo tarkasti ylä- ja alapaineen sekä pulssin. Mittaustulokset tallentuvat saman tien puhelinsovellukseen.

BPM Core -verenpainemittarin saa paritettua hetkessä puhelimen kanssa. Mittarissa olevat valot toimivat näytön tavoin ja kertovat, milloin laite on valmis käyttöön.

Seuraavaksi vahvaa tekoa oleva mansetti kierretään käsivarren ympärille. Mansetti on muotoiltu niin, että sen saa kiinnitettyä yhdellä kädellä, joten mittaus onnistuu ilman apuvoimia.

Kun mansetti on paikallaan, käyttäjän tarvitsee vain painaa kerran laitteessa olevaa painiketta, niin moottori ryhtyy kiristämään mansettia käsivarren ympärille ja mittaus alkaa. Mittauksen aikana käyttäjän tulee istua liikkumatta paikallaan. Mittauksen päätteeksi BPM Core näyttää verenpaineen ja pulssin lukemat, ja tulokset siirtyvät myös puhelinsovellukseen.

BPM Core -mittarin tarkkuuden arvioimiseksi teimme yhteistyötä kokeneen sairaanhoitajan kanssa ja vertasimme mittaustuloksia ammattikäytössä olevalla verenpainemittarilla saatuihin lukemiin. Laitteiden mittaustuloksissa oli korkeintaan muutaman prosentin eroja, ja näin pieniä eroja syntyy myös silloin, kun samalla laitteella tehdään kaksi peräkkäistä mittausta, joten Withingsin verenpainemittarilla saatuja tuloksia voidaan pitää tarkkoina.

Mittaustulokset siirtyvät puhelimessa olevaan erinomaiseen Withingsin Health Mate -terveyssovellukseen. Käyttäjä saa myös arvion siitä, onko verenpaine sopivalla tasolla vai onko syytä huoleen.

Health Mate -sovellus tallentaa tulokset, joten verenpaineen mittaustuloksia voi seurata pidemmällä aikavälillä.

Samaa sovellusta käytetään Withingsin muidenkin älykkäiden laitteiden, kuten unimittareiden, vaakojen ja kellojen kanssa. Sovellus antaa kattavan kuvan omasta terveydentilasta, jos hankkii useampia Withingsin älylaitteita.

Withings BPM Core sisältää verenpainemittarin lisäksi myös EKG:n, joka havaitsee eteisvärinän, ja digitaalisen stetoskoopin, joka auttaa havaitsemaan sydämen läppäsairauksia. Mittarissa on usb:n avulla ladattava akku. Akkukestoksi ilmoitetaan puoli vuotta.


+ Tarkka verenpaineen mittaus

+ Voi mitata itse

+ Verenpainelukemien seuranta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Withings BPM Core -verenpainemittarin ja terveyssovelluksen avulla voi pitää silmällä omaa verenpainettaan.

Ominaisuudet

Merkki
Withings
Tuotetyyppi
Verenpainemittari
Liitäntä
Wifi tai bluetooth