Søvnmåtten placeres under din madras, og så modtager du fremover oplysninger om din søvn direkte i Withings' glimrende app.

Withings Sleep Analyzer

Seuraa unesi laatua patjan alle laitettavalla mittarilla.

tekijä Henning Rasmussen #Sekalaiset #Withings
9.5

Huipputekninen Withings Sleep Analyzer -unimittari on hieman kallis tuttavuus, mutta vastineeksi saa todella hyödyllisen työkalun unen seurantaan.

Ranskalaisen Withings-yhtiön unimittari koostui aiemmin yöpöydälle asetettavasta lampusta, jossa oli hälytys, ja patjan alle laitettavasta pienestä matosta. Uudessa Sleep Analyzerissa ei ole enää yöpöydälle laitettavaa yksikköä, vaan pelkästään matto, joka liitetään suoraan kodin langattomaan lähiverkkoon. Käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti Withings Health Mate -puhelinsovelluksen avulla. Sen jälkeen matto laitetaan sänkyyn petauspatjan alle, minkä jälkeen unimittari huolehtii itsestään.

Yön aikana kerätyt tulokset voi lukea aamulla Health Mate -sovelluksesta. Unimittari seuraa jatkuvasti sykettä ja jakaa unen sykleihin: kevyeen, syvään ja REM-uneen. Sovelluksesta näkee unisyklien lisäksi esimerkiksi yöunen kokonaiskeston ja yön aikana tapahtuvat heräämiset. Sovelluksessa on toisin sanoen kaikki tarvittava tieto unen laadusta, ja sille annetaan jopa arvosana asteikolla 0-100, jossa 100 tarkoittaa optimaalista unta.

Sleep Analyzer osaa vain antaa tietoja unesta, eikä siinä ole vartalon ympärille kiinnitettävien unimittareiden tapaan toimintoa, joka herättäisi silloin, kun uni on kevyttä. Nämä tuotteet tarjoavat kuitenkin harvoin yhtä yksityiskohtaista tietoa kuin Withingsin mittari, joka havaitsee myös kuorsauksen ja uniapnean.

Jatkossa unimittarin käyttäjä saa säännöllisesti Withings-yhtiöltä sähköpostia, josta näkee unensa laadun pidemmältä aikaväliltä. Tiedot ovat hyödyllisiä, ja niistä voi saada selityksen esimerkiksi sille, miksi on viime aikoina ollut jatkuvasti väsynyt.


+ Yksityiskohtaista tietoa unesta

+ Vartaloon ei tarvitse kiinnittää mittareita

– Korkeahko hinta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Withings Sleep Analyzer on laadukas unimittari, jonka sovellukseen siirtämät tiedot ovat yksityiskohtaisia ja kattavia.

Ominaisuudet

Merkki
Withings
Tuotetyyppi
Unimittari
Mitat
637 x 190 x 5 mm
Paino
350 g
Liitäntä
Wifi