App'en viser med en farvekode, om din temperatur ligger indenfor normalen. En rød prik betyder feber.

Withings Thermo

Otsalta mittaava kuumemittari.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Withings
7.6

Withings Thermo -kuumemittarin avulla saa mitattua lämpötilansa nopeasti ja miellyttävästi. Mittaustulos tallennetaan automaattisesti puhelimeen.

Perinteisessä lämpötilan mittauksessa kuumemittari on kosketuksessa kehon eritteisiin, mutta Withings Thermo mittaa lämpötilan otsasta hygieenisesti, vain kahdessa sekunnissa.

Withingsin kuumemittari käyttää ohimossa olevaa laskimoa mittauksiinsa. Oikean kohdan varmistamiseksi kuumemittari kannattaa asettaa otsan keskelle, minkä jälkeen mittaria vedetään hitaasti suorassa linjassa korvaa kohti. Kun Thermo on suorittanut mittauksensa, se värisee kahdesti ja näyttää mitatun lämpötilan näytöllään.

Mittausmenetelmä ei ole täysin tarkka. Teimme useita mittauksia peräkkäin molemmista ohimoista ja tulokset poikkesivat toisistaan 0,2 astetta. Tarkkuus on silti riittävän hyvä sen selvittämiseksi, onko kuumetta.

Withings Thermoa voi käyttää koko perhe, kun helppokäyttöiseen sovellukseen luodaan useita käyttäjäprofiileja. Kaiken kaikkiaan käyttäjäprofiileja voi olla kahdeksan. Uuden mittauksen jälkeen voi valita, mihin käyttäjäprofiiliin tulos liitetään. Valinta tehdään liu’uttamalla sormea lämpömittarin kosketusnäyttöä pitkin, kunnes haluttu nimi tulee esiin.

Kun käyttäjä on valittu, mittaustulos lähetetään puhelimeen. Se osa prosessia toimi erittäin hitaasti testin aikana. Olimme yrittäneet saada tietoja puhelimeen jo jonkin aikaa, kun yhtäkkiä huomasimme, että iso nippu tuloksia lähetettiin kerralla.

Kuumemittari toimii kahdella AAA-paristolla. Paristonvaihto on toimenpide, joka saattaa nostaa vaihtajan lämpötilaa. Testatessa kolme ihmistä yritti avata paristotilan luukkua ilman apuvälineitä. Voimakas magneetti piti luukun kuitenkin tiukasti paikallaan, ja lopulta piti ottaa veitsi avuksi luukun nostamiseksi. Sen seurauksena kuumemittarin muovipintaan jäi pieni naarmu.


+ Miellyttävä lämpötilan mittaus

+ Hyvä sovellus

– Hankala paristonvaihto

– Yhteys puhelimeen hieman epävakaa

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Withings Thermon avulla on helppo mitata lämpötilansa, mutta mittaustulosten siirtäminen puhelimeen saattaa kestää.

Ominaisuudet

Merkki
Withings
Tuotetyyppi
Kuumemittari
Paino
75 g
Liitäntä
Wifi tai Bluetooth
Muuta
Toimii kahdella AAA-paristolla